Carti

#sora furtuna #povestea lui ally #romane de dragoste #lectura #carti

Vrei sa oferi in dar un roman de dragoste? Iti recomandam Sora Furtuna: Povestea lui Ally!

Cateodata, alegerea cadoului perfect pentru persoanele dragi poate fi dificila. Probabil si tu te-ai intrebat de multe ori ce si-ar dori o persoana apropiata tie si nu ai stiut exact ce sa alegi. Vrei sa oferi cadoul ideal, care sa nu fie extrem de scump (pentru a nu fi interpretat gresit) si nici sa nu fie un obiect care va fi uitat intr-o cutie ani la rand. Cel mai simplu ar fi sa alegi cadouri simbolice sau cadouri pe care stii sigur ca vor fi folosite.

Printre acestea, se numara si cartile. O carte nu poate fi niciodata refuzata, pentru ca indiferent de subiectul ei, persoana care o va primi va putea afla lucruri noi si interesante. Totusi, daca nu vrei sa dai gres, alege o carte cu un subiect general sau un gen care stii sigur ca este pe placul oricui. De exemplu, romanele de dragoste sunt potrivite in orice imprejurare si cu siguranta sunt pe gustul tuturor, chiar si pe placul persoanelor care spune ca de obicei nu citesc asa ceva. Insa, tuturor ne plac romanele cu final fericit, iar cele de dragoste nu fac exceptie.

Pentru a-ti usura cautarile, iti propunem sa alegi un roman de dragoste dintr-o librarie online. Astfel, nu va mai trebui sa pierzi cateva ore prin librarii, poate chiar cautand un titlu pe care nu il mai gasesti la raft. Dintr-o librarie online poti alege mult mai usor ceea ce iti doresti si chiar vei descoperi carti de care nici nu stiai. In plus, vei economisi si bani, deoarece preturile sunt semnificativ mai mici. Iar unele librarii iti ofera si posibilitatea de a ambala cartea sau cartile sub forma de cadou, daca nu le poti darui personal din diferite motive.

Iar daca nu stii ce roman sa daruiesti cuiva drag in perioada aceasta, iti recomandam o carte care a furat inimile a milioane de cititori pana acum: Sora Furtuna: Povestea lui Ally, de Lucinda Riley. Cartea face parte din seria Cele Sapte Surori si este a doua aparuta. Desi face parte dintr-o serie, se poate citi si individual. Insa, iti recomandam sa daruiesti aceasta carte alaturi de primul volum al seriei si iti garantam ca persoana care o va primi isi va dori sa le citeasca si pe celelalte, cand vor aparea.

Aceasta carte o are in centrul atentiei pe Ally D’Apliese, o tanara cu o viata tumultoasa. In timp ce se pregatea pentru cea mai periculoasa competitie de iahting din lume, afla ca tatal sau adoptiv a murit subit si in conditii misterioase. Se intoarce acasa, unde alaturi de surorile sale descopera ca tatal lor le-a lasat indicii despre adevarata lor origine. "Pa Salt" asa cum il numeau fetele, era un miliardar cu multe secrete, a carui moarte le-a bulversat.

Timpul trece si pentru ca Ally are parte doar de schimbari neasteptate in viata ei, dar si de o poveste de dragoste pasionala, hotaraste ca este timpul sa afle adevarul despre originea sa. Asa ca urmeaza indiciul lasat de tatal ei adoptiv si ajunge tocmai in Norvegia. Acolo, va incepe sa descopere cate putin din viata sa, dar misterul se va adanci si mai mult. Cine era de fapt Pa Salt si de ce nu a aparut si a saptea sa sora?

Raspunsurile la toate acestea pot fi descoperite citind cartea! Speram sa iti placa atat tie, cat si persoanei careia i-o vei darui!

Sursa foto: www.librex.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Cauta-ti perechea