Carti

# dumitru constantin dulcan # librex #carti

Comanda acum cele mai bune carti ale lui Dumitru Constantin Dulcan cu transport gratuit de la LIBREX!

Perioada aceasta nu este tocmai usor de suportat din nici un punct de vedere. In doar cateva zile, vietile noastre s-au schimbat complet. A trebuit sa incepem sa lucram de acasa, copiii nu se pot intoarce momentan la scoala, unele persoane si-au pierdut locurile de munca… Insa nu vrem sa vorbim despre lucruri triste, pentru ca suntem siguri ca iti doresti o raza de speranta in aceste momente. Da, este o situatie fara precedent, insa vom trece peste aceasta si vietile noastre vor reveni la normal, la un moment dat.

Cu toate ca pare imposibil, te sfatuim sa vezi partea buna a acestei situatii: ai timpul liber pe care ti l-ai dorit dintotdeauna. Este perioada ideala sa iti reorganizezi viata din toate punctele de vedere. Daca aveai nevoie de un imbold pentru a-ti crea obiceiuri sanatoase, pentru a te odihni si pentru a petrece mai mult timp cu tine, acum este momentul. Multe persoane au gasit motivatia de a adopta o alimentatie mai sanatoasa ori de a face sport de acasa. Altele, au mai mult timp pentru hobby-urile lor sau pentru a invata o deprindere noua. Daca nu ti-ai gasit inca echilibrul intre timpul liber si job, nu te ingrijora. Nu toti oamenii se adapteaza rapid la situatii stresante. Iti recomandam sa faci pasi mici si sa incepi cu activitati care iti plac cu adevarat.

Spre exemplu, de cand n-ai mai citit o carte buna? Ce-i drept, fiecare persoana are o alta definitie asupra calitatii unei carti. Insa, cat timp a trecut de cand te-a absorbit o carte atat de mult, incat ai stat o noapte intreaga pentru a o citi in totalitate?

Daca nu mai ai carti noi in biblioteca, iti propunem sa comanzi de la LIBREX, singura librarie online din Romania care ofera transport gratuit la orice comanda, indiferent de valoarea acesteia. Practic, pentru ca stai acasa si ii protejezi atat pe cei din jurul tau, dar si pe tine, LIBREX te rasplateste.

Stim ca poate te-ai astepta sa iti recomandam carti care sa te amuze ori care sa te tina in suspans, insa astazi iti propunem cele mai bune carti ale lui Dumitru Constantin Dulcan. Este vorba despre carti de filosofie si meta-fizica, pe care daca le vei citi, vei intelege mai bine cum functioneaza mintea omului si poate chiar vei afla raspunsul la diferite intrebari care te macina, in legatura cu viata de dupa moarte.

Chiar daca sunt subiecte mai dificile si poate consideri ca nu ai rabdarea necesara pentru a le citi acum, te sfatuim sa dai o sansa acestor carti. Iti garantam ca te vor impresiona si ca vei dori sa citesti si alti autori care abordeaza genul acesta de subiecte.

Spre exemplu, cea mai cunoscuta carte a lui Dumitru Constantin Dulcan este Inteligenta Materiei, o carte-fenomen si o capodopera ce nu a putut fi egalata pana astazi. In aceasta carte, autorul incearca sa demonstreze faptul ca Dumnezeu exista, prin analizarea comportamentului sistemului nervos care se pare ca preia si analizeaza informatii de la fiecare celula din organism.

Indiferent care va fi cartea pe care o vei alege, iti garantam ca iti va placea sa citesti titluri scrise de Dumitru Constantin Dulcan. In incheiere, am vrea sa stim parerea ta despre acest autor, daca ai citit deja cartile lui sau spune-ne daca ti-am atras atentia si ai vrea sa le citesti!

Sursa foto: www.librex.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea