Carti

#Julia Quinn #seria Bridgerton #Bridgerton #romane dragoste #carti

Bucura-ti toamna cu cele mai iubite romane de dragoste! Bridgerton, cadoul mult asteptat

Toamna e anotimpul nostalgicilor si al romanticilor fara indoiala. Lumina calda a soarelui sau stropii reci ai ploii creeaza atmosfera perfecta pentru citit, mai ales daca in topul preferintelor tale literare se numara romanele de dragoste.

 

Libraria online Bookzone.ro are o oferta de nerefuzat la romanele Bridgerton si un cadou mult asteptat. Iata despre ce este vorba!

Ce cuprinde pachetul Bridgerton?

Pachetul de romane de dragoste Bridgerton contine primele 7 volume scrise de Julia Quinn (Bridgerton. Eu si ducele vol 1, Vicontele care ma iubea vol 2, Oferta unui gentleman vol 3, Indragostita de domnul Bridgerton vol. 4, Bridgerton. Lui Sir Phillip, cu dragoste vol.5, Bridgerton. Iubirea unui libertin vol. 6, Bridgerton. Pentru un sarut. Povestea lui Hyacinth. Vol. 7) si cadou o sacosa de umar Bookzone. Si asta nu e singura surpriza oferita cititorilor sai pentru toamna aceasta.

Primele 7 volume ale romanului Bridgerton sunt acum la un pret promotional de 239 lei, pret redus cu mai mult de 30% fata de pretul initial.

Bridgerton - de ce e unul dintre cele mai iubite romane de dragoste?

Bridgerton are 8 volume care s-au vandut in peste 10 milioane de exemplare si au fost traduse in 32 de tari. Cele 8 carti au fost scrise intre anii 2000 si 2006, iar autoarea lor a devenit rapid una dintre cele mai populare scriitoare romantice ale generatiei sale. Julia Quinn a fost numita ”Jane Austen contemporana”, fiind apreciata de o multime de cititori din intreaga lume.

Volumele spun povestea familiei Bridgerton in inalta societate londoneza. Fiecare roman are in centru pe unul dintre copiii familiei Bridgerton, botezati in ordine dupa literele alfabetului: Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory si Hyancinth. Julia Quin urmareste, in volumele sale, viata tuturor celor 8 frati din familia Bridgerton si povestile de dragoste pasionala traite de acestia.

Cadoul asteptat si mult iubit de cititori

Pe langa povestea fascinanta pe care o vei descoperi citind cele 3 volume ale romanului de dragoste, te vei bucura si de sacosa Bookzone, atat de iubita de citiori:

”Super incapatoare, comoda si de calitate, cu un design perfect”, scrie una dintre cititoarele Bookzone.

”A fost o mare bucurie cand am vazut ce cadou minunat ne-au oferit cei de la Bookzone. Sacosa are un material foarte gros, nu se observa nimic prin ea, iar toartele nu sunt deloc inconfortabil de pus pe umar. Incape strictul necesar in ea, chiar si 5-7 carti”, apreciaza o alta cititoare cadoul ce insoteste cele 3 volume ale romanului de dragoste Bridgertone.

Ce alte romane de dragoste noi mai gasesti in oferta Bookzone.ro?

1. Iubirea te invata - Irina Binder crede ca iubirea are intotdeauna raspunsul potrivit pentru orice intrebare, pentru orice suparare, pentru orice problema. Si te invita si pe tine sa descoperi asta cu noua sa carte, Iubirea te invata!

2. Ce stie doar vantul - Amy Harmon creioneaza povestea unei iubiri epice, alternand asemenea unui istoric experimentat intre prezent si Irlanda sfasiata de razboi a anului 1921. Autoarea aduce la viata o perioada fascinanta din istorie cu o poveste de dragoste remarcabila, care traverseaza timpul si oceanele.

3. Ispita. Driven vol. 1 - K. Bromberg te invita sa incepi cursa pasiunii incredibile si sa descoperi povestea iubirii magnetice dintre Colton, arogant si sexy, si Rylee, timida si inteligenta. O poveste de dragoste in care orgoliile si ranile sfasietoare ale trecutului se amesteca imbatator cu pasiunea ispititoare.

Mai multe oferte gasesti in libraria online www.bookzone.ro. Citeste aceste romane de dragoste si vei ramane cu una dintre cele mai frumoase experiente traite pana acum!

Surse foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea