Calatorii

#novatur #transport rutier

Mai are transportul rutier international vreo sansa? Da, exista si exemple: NOVATUR

Care ar mai fi sansa transportatorilor rutieri pe curse internationale, in conditiile in care sunt din ce in ce mai multe rute de avioane la preturi de multe ori foarte mici? Sunt doua – una este sa te duca (sau sa te ia) direct de la adresa, mai ales in Europa Occidentala, unde transporturile terestre sunt foarte scumpe, a doua, sa iti includa in pretul biletului un bagaj de o cantitate generoasa.

In cazul celor care sunt la munca in Occident, acesta este un aspect important. Daca pleci intr-un city break de 3 zile, poti sa pleci si cu un rucsacel cu cateva lucruri, daca locuiesti si muncesti in alta parte, atunci chiar ca iti trebuie sa transporti lucruri. Chiar si daca locuiesti in Romania si te duci la rude si prieteni care locuiesc in Anglia sau Germania, tot trebuie sa te cari cu bagaje serioase – pentru ca de cele mai multe ori trebuie sa le duci si mancare romaneasca …

Astazi vorbim despre compania Novatur, o campanie care efectueaza transport persoane si colete international, cu plecari zilnice catre majoritatea tarilor din Europa.

ANGLIA – Compania Novatur va poate oferi servicii profesionale de transport persoane Romania – Anglia si retur, ieftine si direct la destinatia dorita de dumneavoastra. Preturile incep de la 90 £/pers pentru destinatia Londra si cresc in functie de localitatea in care doriti sa ajungeti. Plecarile sunt in fiecare zi de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica, iar transportul retur se efectueaza de asemenea zilnic. In principiu, Novatur poate ridica pasageri din zeci de orase din tara noastra (lista oraselor o gasiti pe site-ul companiei) si duce la destinatie in orice localitate din Anglia, pe baza codului postal al localitatii.

GERMANIA – Compania de transport international Novatur, pune la dispozitia turistilor, a persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Germania, curse regulate cu plecare din Romania la adresa dorita. Se ofera servicii de transport persoane Romania – Germania, la cele mai inalte standarde de siguranta, calitate si confort. In cazul transportului in Germania, costurile unui bilet de calatorie incep de la 110 €/pers direct la adresa dorita, avand inclus in pret un bagaj de cala in limita a 50 kg plus bagajul de mana. La fel ca si transportul persoanelor in Anglia, pentru Germania Novatur preia pasageri din majoritatea oraselor Romaniei si ii transporta pe baza codului postal pana la domiciliu. Pentru transportul retur din Germania se preiau pasageri de asemenea de la adresa. Plecari zilnice atat tur cat si retur.

Alte destinatii deservite de compania Novatur sunt: Italia (80€), Belgia (110€), Olanda (120€), Spania (90€), Franta(100€), Irlanda(130€), s.a.
Se ofera de asemenea servicii de coletarie (Germania 1,5 €/kg, Anglia – 1,5 £/kg) si de transport auto pe platforma.

Pentru toate cursele se asigura un mijloc de transport modern (autocar sau microbuz), dotat cu aer conditionat, sistem video, scaune comode si rabatabile, prize individuale, wi-fi gratuit pe toata durata calatoriei.

Pentru a rezerva un loc trebuie sa contactati Novatur la numerele de telefon 0757604688 / 0766989677, pe site-ul companiei https://novatur.ro, sau pe adresa oficiala de facebook https://www.facebook.com/novatur.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea