Bicicleta copilariei

#mtb #casca biciclist #bicicleta pegas #pegas #pegas drumet #mountain bike

Bicicleta - un beneficiu actual pentru clientul de pensiune

Romania este o tara ideala pentru iubitorii de mountain biking. Exista peste tot trasee, unele dintre ele marcate, altele doar drumuri forestiere, insa abordabile pentru pasionatii de ciclism. Acest lucru se pare ca au inceput sa il inteleaga tot mai bine proprietarii de pensiuni, care deschid centre de inchiriere biciclete.

 

A venit vara, iar toti romanii sunt cu gandul la vacanta. 60% dintre ei isi vor petrece, la fel ca anul trecut, concediul in tara. Pretentiile turistului roman au crescut insa in ultimii ani. Ne dorim mai mult ca niciodata vacante eco sau in sistem all inclusive. Vrem sa traim in concediu confortul de acasa, imbinat insa cu relaxarea pe care numai o zona linistita si curata ti le pot oferi.

Din fericire, proprietarii de pensiuni au inteles apetitul romanului pentru vacantele in tara cu tot ceea ce e nevoie si au deschis pensiuni cu Spa-uri, Sali de fitness, locuri de joaca pentru copii, piscine si, mai nou, cu centre de inchiriere pentru biciclete.

Turistii vor sa petreaca in aer curat cat mai mult timp, iar o tura cu bicicleta prin imprejurimi este foarte comoda. De aceea, se poate spune ca cei care aleg sa isi „doteze” pensiunea si cu cateva mountain bike fac cu adevarat o afacere. Ba, mai mult, s-a demonstrat ca au avut de castigat in special cei care au pus la punct servicii de turism special adresate biciclistilor, care au creat pachete pentru aceasta categorie de turisti, angajand si ghizi care stiu ca-n palma traseele montane din zona.

Ce trebuie retinut din experienta celor care au apelat deja la aceasta facilitate este ca bicicletele special echipate pentru drumuri forestiere vor face vacanta turistilor mai frumoasa si ii vor determina sa revina an de an in acelasi loc doar pentru a se putea bucura de drumetiile pe doua roti.

Asadar, daca ai o pensiune la munte sau in oricare alta zona pitoreasca unde se pot face trasee cu bicicleta, stabileste-ti rapid un buget pentru achizitia catorva biciclete. Pegas iti ofera in acest sens bicicleta Drumet, primul MTB al brandului si care pastreaza linia clasica Pegas, insa adusa la standardele actuale. Are roti de 27,5", cadru din otel CrMo, suspensie fata, 3x8 viteze, frane pe disc, fiind disponibila in doua culori.

Avantajul achizitionarii acestui tip de biciclete Pegas pana pe 23 iunie este ca primesti cadou la fiecare cate o casca, economisind astfel 300 de lei la fiecare achizitie.

Asadar, nu-ti mai tine turistii cu sufletul la gura, ci ofera-le ceea ce asteptau demult: facilitatea unor drumetii pe doua roti prin imprejurimile pensiunii. Suna la Pegas pentru a comanda biciletele pe care oaspetii tai le vor iubi!

Vrei o oferta? Scrie un e-mail catre aura.iancu@bicicletapegas.ro si alin.andrei@bicicletapegas.ro si vei primi o oferta personalizata de la expertii Pegas.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea