Vacante

#sfantul valentin #valentine's day #ziua indragostitilor #italia

Ziua Indragostitilor, romantism de februarie

Cum Sfantul Valentin se apropie, agentiile au iesit in fata cu oferte pentru cuplurile de indragostiri. Preturile sunt atractive, incepand de la 120 euro de persoana si putand ajunge peste 1000.

Valentine’s Day la balul vienez. Oferta asigura o seara romantica in celebra sala Kursalon, sala de bal unde se sustin concertele de Strauss. Asisti la ceremonia de deschidere a balului, inveti sa dansezi vals alaturi de un instructor si asisti la spectacolul de la miezul noptii. Pretul unei oferte este de 1100 euro de persoana. In suma intra transferul de la aeroport la hotel, cazare la un hotel de 4 stele in centrul Vienei, turul de oras, biletul la bal cu rezervare la masa si cina, limuzina privata.
 

Valentine’s Day in romantica Italie
 

Pentru Ziua Indragostitilor exista oferte in cele mai romantice orase ale Italiei : Venetia, Roma si Verona. Pretul unei camere este intre 26 si 63 euro pe zi, la un hotel de 4 stele, cu mic dejun. Cei care aleg un circuit trebuie sa plateasca 410 euro de persoana.

Excursia dureaza 9 zile, iar cazarea se face la hoteluri de 2 stele. Valentine’s Day la munte. Iubitorii de munte pot merge cu partenerul la Predeal, pentru trei zile romantice. Un pachet costa de la 69 euro de persoana si poate ajunge la 90 euro, pentru un apartament. Oferta include cazarea de 2 nopti, 2 cine romantice pentru 2 persoane cu preparate afrodisiace si vin rosu, mic dejun romantic, aranjament special in camera, o sticla de sampanie.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea