Vacante

#londra #paris #venetia #praga #destinatii de vacanta #verona # vacanta ziua indragostitilor #vacanta valentines day

5 destinatii de vis pentru Ziua Indragostitilor

Ziua indragostitilor este scuza perfecta pentru o escapada in cuplu. Iar partea buna este ca in Europa ai suficiente optiuni pentru o mini-vacanta romantica, in care sa va relaxati si sa va bucurati de momentele petrecute impreuna intr-un cadru cat mai spectaculos.

Iata ce destinatii de top te asteapta pe tine si pe jumatatea ta de Ziua Indragostitilor!


Venetia, Italia

Venetia este una dintre cele mai importante destinatii turistice din lume si iti ofera activitati excelente pentru ziua indragostitilor. Plimbarile cu gondola, magazinele cu masti traditionale, stradutele inguste unde misterul care te invaluie cu fiecare pas pe care il faci, sunt doar cateva dintre atractiile de care ai nevoie pentru a avea cea mai frumoasa si memorabila zi a indragostitilor.


Paris, Franta

Parisul gazduieste anual 28 de milioane de turisti, ceea ce inseamna ca este deosebit de aglomerat. Totusi, in ciuda acestui aspect, Parisul este ideal pentru ziua indragostitilor.

Imagineaza-ti cat de frumos ar fi sa va tineti de mana tocmai in varful turnului Eiffel si cat de romantic ar fi sa va plimbati si sa faceti poze pe faimosul Champs Elysees.

Nu ratati muzeul Luvru (care primeste anual peste 8 milioane de vizitatori), Arcul de Triumf, Basilica Sacre Coeur, Catedrala Notre Dame si Cabaretul Moulin Rouge.


Londra, Marea Britanie

Ziua indragostitilor in Londra va fi o experienta pe care niciunul dintre voi nu o va uita niciodata.

Londra este orasul ideal pentru cuplul vostru daca va plac obiectivele turistice culturale si daca sunteti adeptii plimbarilor in capitale europene foarte aglomerate.

In Londra vei putea vedea Big Ben-ul, Palatul Buckingham, muzeul Madame Tussauds, Tower Brigde, Turnul Londrei, British Museum si Palatul Buckingham.


Praga, Cehia

Praga se mandreste cu o serie de atractii culturale celebre, care au supravietuit violentelor si atacurilor din secolul XX.

Printre atractiile principale ale orasului se numara Castelul Praga, Podul Carol, Piata Orasului Vechi, Cartierul Evreiesc si Dealul Petrin.

Ziua indragostitilor la Praga va fi ca o fila de poveste, imprimanta in mintile si inimile voastre.


Verona, Italia

Verona, orasul in care s-a consumat povestea de dragoste dintre Romeo si Julieta, este orasul ideal in care sa mergi cu partenerul de viata de ziua indragostitilor.

Aici puteti vizita Balconul Julietei, Biserica Santa Maria Antica, Porta dei Leoni, Domul sau Muzeul Castelvechhio.



Sursa foto: telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea