Vacante

#avion zboruri #bilete de avion #zboruri germania # zboruri moldova

Zboruri spre Salzburg, Stuttgart si Moldova

Companiile aeriene vin cu noi zboruri spre destinatii unde au loc evenimente importante , precum Salzburg, Stuttgart si Moldova.

 

Zboruri la Festivalul Berii din Stuttgart, cu Germanwings


In Stuttgart are loc unul dintre cele mai importante festivaluri ale berii, Cannstatter Volksfest, al doilea ca importanta dupa Oktoberfest . Evenimentul este promovat de catre compania aeriana Germanwings.

Cei care isi pot lua o vacanta intre 23 septembrie si 9 octombrie au ocazia sa participe la acest festival vechi de 166 de ani. An de an, Cannstatter Volksfest atrage peste 5 milioane de vizitatori, veniti pentru a gusta din berea germana. In cadrul evenimentului au loc spectacole de muzica si dans. Publicul poate gusta din mancarurile traditionale care se pot servi alaturi de bere.
 

Zboruri reintroduse spre Salzburg, cu Tarom


Compania aeriana Tarom anunta reluarea zborurilor operate pe ruta Bucuresti - Salzburg. Oferta include transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kg, reprezentand echipamentele de schi si snowboard.

Oferta este valabila in perioada de iarna, pentru calatoriile efectuate intre 10 decembrie 2011 si 3 martie 2012. Zborurile vor fi operate o data pe saptamana. Pretul unui bilet de avion dus-intors incepe de la 198 euro cu toate taxele incluse, pentru achizitionarea de pe site-ul companiei.

"Unul dintre obiectivele de marketing ale companiei TAROM il reprezinta consolidarea pietelor cu traditie pentru transportatorul aerian roman, dar si atragerea de noi piete. Zborurile catre Salzburg au reprezentat un real succes in anii precedenti, iar astfel am luat hotarirea de a relua operarea acestor curse. Luand in considerare nevoile pasagerilor in particular si cererea de piata in general, ne-am adaptat strategia in functie de acesti factori introducand facilitati pentru clientii nostri la transportul echipamentelor sportive de iarna”, a declarat Rodica Cazanciuc, director marketing si vanzari TAROM, intr-un comunicat al companiei.
 

Pachete de vacanta la Cramele din Moldova, cu Carpatair


Compania aeriana Carpatair promoveaza Festivalul International al Vinului. Cramele de la Cricova si Milestii Mici isi asteapta vizitatorii in octombrie. Un pachet de vacanta costa 265 euro de persoana si include 3 nopti de cazare, mic dejun, transfer de la aeroport, excursie la crame cu degustari de vinuri si gustari, precum si biletul de avion.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea