Vacante

#vara 2011 #carpatair #wizz air #klm #bilete de avion #companii aeriene #tarom

Zboruri si rute noi in orarul de vara 2011 al companiilor aeriene

In orarul de vara al companiilor aeriene au fost introduse rute si zboruri noi . Astfel, cei interesati sa viziteze Amsterdamul in aceasta primavara sau in vara 2011 dispun de 21 de noi zboruri . Exista, de asemenea, zboruri noi din Bucuresti si din alte orase din tara spre orase europene precum Barcelona, Paris, Madrid, Nisa etc. Cei care vor sa calatoreasca in weekend au acum mai multe curse noi duminica.

Noi zboruri KLM spre Amsterdam
 

Compania aeriana KLM ofera 21 de zboruri directe pe saptamana, spre Amsterdam. Zborurile sunt incluse intr-o promotie care este valabila pana pe 31 mai 2011. Pretul unui bilet dus-intors incepe de la 159 euro.

De asemenea, compania propune oferte de bilete de avion de la 159 euro (o calatorie) cu plecare din Bucuresti spre destinatiile: Lyon, Nisa, Paris, Londra, Birmingham, Copenhaga, Stockholm, Madrid, Helsinki. Promotia este valabila pentru rezervarile facute pana pe 31 martie 2011, iar calatoria trebuie sa aiba loc pana pe 30 iunie.
 

Zboruri de duminica in orarul de vara Carpatair
 

Companiia aeriana full-service Carpatair a introdus zborurile de duminica in orarul de vara 2011. Decizia a fost luata ca urmare a cresterii cererii in perioada sezonului de vara, se arata intr-un comunicat al companiei. Astfel, Carpatair va opera curse dinspre Romania, Ucraina si Moldova spre Italia si Grecia in zilele de duminica.

In perioada 1 mai – 25 septembrie, compania aeriana opereaza prin hub-ul de la Timisoara zboruri duminica, dus-intors: Bacau-Timisoara, Chisinau-Timisoara, Odessa-Timisoara, Lviv-Timisoara, Cernauti-Timisoara,  Venetia-Timisoara, Verona-Timisoara, Bologna-Timisoara, Atena-Timisoara.
 

Rute noi de zbor la Wizz Air
 

Compania aeriana low cost Wizz Air a deschis la Targu Mures cea de-a patra baza operationala din Romania. Compania adauga 7 noi rute, care se alatura celor deja existente spre Budapesta si Londra.

Din 18 iunie vor fi operate rute noi spre Barcelona, Milano Bergamo si Dortmund, toate cu o frecventa de 3 zboruri pe saptamana. Din 19 iunie vor fi operate alte rute, Paris Beauvais si Madrid, fiecare cu o frecventa de 2 zboruri pe saptamana. Iar din 20 iunie vor fi operate ca rute noi cele spre Roma Fiumicino si Bologna Forli, cu o frecventa de 2 zboruri pe saptamana.

De asemenea, compania Wizz Air creste frecventa spre Londra Ludon de la 3 la 4 zboruri pe saptamana. Pretul unei calatorii (dus) incepe de la 22.49 euro cu toate taxele incluse.


Nisa si Dubrovnik , oferta promotionala de la Tarom
 

Compania aeriana Tarom lanseaza o oferta promotionala pentru doua destinatii de vara: Dubrovnik si Nisa. Ruta spre Nisa este disponibila incepand cu 2 iunie 2011, in timp ce ruta directa spre Dubrovnik este disponibila incepand cu 16 iunie 2011.

Biletele de avion pentru Dubrovnik costa de la 156 euro, cu toate taxele incluse, pentru calatorii dus-intors. Pretul este valabil pentru biletele achizitionate de pe site-ul companiei. Biletele de avion pentru Nisa au preturi de la 176 euro, cu toate taxele incluse, pentru o cursa dus-intors. Ambele rute sunt operate in zilele de joi si de duminica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea