Vacante

#zbor #avion #copii #pasageri #transport #siguranta #apa #check-in

Zborul cu avionul impreuna cu cei mici II

Unele companii aeriene ofera patuturi pentru sugari, in fata randurilor de scaune, unde acestia pot dormi in timpul zborului, fixati bine cu centura si sub supravegherea parintilor si a personalului de la bord.

Un lucru extrem de util este caruciorul pliant pentru copii. Tine-l cu tine pana in ultima clipa, in aeroport. Pe langa micutul tau, caruciorul va cara o multime de alte lucruri, oferindu-ti mobilitate maxima. Daca zborul are intarziere, copilul tau va avea un loc comod in care sa doarma. In plus, se poate sa iei cu tine la bord aceste carucioare pliante, ca bagaj de mana .

Tot in bagajul de mana trebuie sa pui cel putin trei scutece in plus fata de cat consideri necesar, pentru a nu fi luat prin surprindere. Adauga macar un schimb de haine pentru copil si pentru tine. In aeroport este foarte usor sa rastorni mancare sau bautura pe bluza sau pantaloni, mai ales cand pleci la drum lung.

Ia cu tine lucruri care il tin ocupat pe cel mic, oferindu-i in timpul zborului o jucarie, o carticica, etc. Este indicat sa fie vorba despre obiecte nevaloroase, in caz de pierdere sau distrugere. Zborurile foarte lungi (7 – 12 ore) au ecrane generale sau individuale, pe spatele scaunului din fata ta. Nu doar adultii se uita la un film sau asculta muzica la radio. Si cei micuti se pot juca diverse jocuri (tip jocuri de calculator) sau se pot uita la canalul special cu desene animate.

Mancare si bautura la bord, pentru copilul tau

Biberonul pentru cel mic este alt lucru de care trebuie sa te informezi. Compania aeriana iti va spune daca poti trece de check-in cu lichide de acest gen, fie ele si lapte. In caz contrar, poti sa cumperi apa dupa ce treci de poarta de imbarcare si sa pregatesti o doza cu lapte praf.

Adultilor li se permite sa urce la bord cu mancare speciala pentru copii, snacks-uri, gustari, etc. Este normal ca celor mici sa nu li se potriveasca neaparat mancarea servita la bord si atunci au nevoie de propriul lor meniu.

Daca intre mesele servite in avion ai nevoie de suc sau apa pentru micutul tau, tot ce ai de facut este sa mergi intr-unul din capetele avionului, unde personalul depoziteaza alimentele. Cineva te va ajuta imediat, oferindu-ti ceea ce ai nevoie.



Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea