Vacante

Wizz Air a deschis cea de-a 8-a baza operationala la Cluj-Napoca

Wizz Air a inaugurat pe 15 mai pe Aeroportul International Cluj-Napoca cea de-a 8-a baza operationala a companiei, avand in dotare o aeronava noua A320 si echipaj local, informeaza un comunicat al companiei.  

Wizz Air a lansat si primele zboruri din Cluj catre Valencia si Milano, cu o frecventa de 3 pe saptamana.

„Evenimentele de astazi marcheaza construirea celui de-al doilea pilon de sustinere a planurilor de dezvoltare ale companiei noastre in Romania. Preturile mici si serviciile de calitate pe care le oferim continua sa atraga un numar de pasageri in permanenta crestere, obiectivul nostru pentru anul in curs fiind acela de a transporta 300.000 de pasageri din si inspre Cluj Napoca”, a declarat Luke Farajalah, Chief Operating Officer, in cadrul conferintei de presa organizata la Cluj-Napoca.    

Wizz Air opereaza din Cluj-Napoca zboruri catre Dortmund , Barcelona, Roma, Londra, Milano, Valencia si Bucuresti. Compania a decis la finalul lunii aprilie sa reia cursa Targu-Mures–Budapesta, renuntand la zborul pe ruta  Cluj-Budapesta. 

Wizz Air utilizeaza o flota de aeronave Airbus A320, din 8 baze, pe aproximativ 100 de rute. Compania opereaza zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croatia, Ucraina si Romania catre numeroase destinatii din Europa.  Wizz Air a intrat pe piata din Romania in iulie 2006. Baza operationala din Bucuresti a fost stabilita in iunie 2007.

In prezent, compania detine doua aeronave la baza din capitala si una la Cluj-Napoca, operand zboruri pe 17 rute, catre 10 orase. 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea