Vacante

#vacante #vacante ieftine # destinatii vacante # vacanta india

Vrei o vacanta ieftina? 7 tari in care poti calatori cu 50 de dolari pe zi

Vrei o vacanta ieftina la anul? Pregateste-ti atunci multe bagaje caci exista numeroase oportunitati sa calatoresti in destinatii de vis, foarte accesibile, la un pret de numai 50 de dolari pe zi. 

1. Fiji 

Fiji este o tara insulara in sudul Oceanului Pacific. Desi este o destinatie foarte populara, aceasta este foarte ieftina. Aici poti gasi cazare de la 25 de dolari pe noapte, iar transportul intre insule este foarte accesibil. Plajele sunt extrem de curate si gratuite. Localnicii sunt foarte prietenosi si ofera servicii foarte bune la preturi accesibile. 

2. Cambodgia 

Daca te gandesti sa vizitezi Asia de Sud-Est, atunci de pe lista ta nu trebuie sa lipseasca Cambodgia, una dintre cele mai valoroase si frumoase tari din regiune. Totul aici este foarte ieftin. O masa poate porni de la pretul de 2 dolari pana la 7 dolari. Astfel, cu doar 50 de dolari pe zi poti avea parte de rasfat maxim. Cazarea, intr-o camera privata, cu aer conditionat, porneste de la 20 de dolari pe noapte. 

3. Portugalia 

O alta tara foarte ieftina, in care poti avea parte de o vacanta de vis, este Portugalia. Plajele sunt frumoase, peisajul este superb, iar orasele istorice te pot duce intr-o lume de vis, la un pret foarte accesibil. Localnicii pregatesc o mancare delicioasa, foarte ieftina, asa ca nu te feri sa ii vizitezi. Asadar, nu ezita sa treci pe lista ta de destinatii aceasta tara superba, in care poti petrece clipe de neuitat. 

4. Peru  

Cei mai multi oameni vin aici atrasi de Inca Trail, insa exista o tara mult mai frumoasa. Aici poti naviga pe Amazon, poti vizta plaje pustii cu nisip alb de Mancora si poti explora runele incase, precum Moray si Choquequirao. O masa costa in jur de 5 dolari, iar camerele la o pensiune privata ajung la 25 de dolari pe noapte. 

5. China 

Chiar daca China pare o destinatie destul de scumpa, aici poti merge inca in vacanta cu un buget redus. Poti avea multe oportunitati mai ales daca alegi mediul rural. Camerele pornesc de la 20 de dolari pe noapte, iar o masa costa intre 2 si 5 dolari. Transportul local in orase este mai ieftin de un dolar pe zi. 

6. India 

India a fost dintotdeauna o destinatie ieftina. Aici, totul este un chilipir. Ce-i drept, zborul pana in aceasta tara este lung si mai costisitor, insa, odata ajuns aici, ai parte de cel mai mare rasfat la preturi foarte mici. Asadar, cu 50 de dolari pe zi, poti petrece in India o vacanta perfecta, in care sa cunosti o civilizatie uimitoare. 

7. Bulgaria, Ucraina sau Moldova

Partea de est a Europei, Ucraina, Bulgaria, Romania sau Republica Moldova, este cea mai ieftina parte a continentului. Aici, totul este foarte accesibil. Poti trai ca un rege cu doar 50 de dolari pe zi. Cazarea porneste de la 8 dolari pe noapte in Ucraina, un litru jumatate de bere costa 1,5 dolari in Bulgaria, iar o masa locala la cativa dolari. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea