Vacante

# masca protectie #raed arafat #plaja

Vor purta romanii masca de protectie pe plaja? Anuntul lui Raed Arafat

 

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat ce se va intampla cu obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatiile deschise.

Acesta a spus ca romanii care vor merge pe litoral nu vor fi obligati sa poarte masca de protectie pe plaja, iar aceasta masura ar urma sa intre in vigoare incepand cu data de 1 iunie.

"La plaja de exemplu cu siguranta nu va fi obligatorie masca”, a declarat Arafat, care a anuntat ca pe plaja oamenii nu vor fi verificati daca sunt vaccinati sau au test negativ.

In schimb, seful DSU le-a cerut romanilor sa fie atenti la cerintele si restrictiile impuse de alte tari in cazul in care doresc sa isi petreaca vacanta in strainatate.

„Oamenii care vor pleca in excursii trebuie sa fie atenti pentru ca tarile sunt foarte precaute: fie se cere certificat de vaccinare, fie se va cere testare, fie se va cere ceva care sa dovedeasca ca nu esti pozitiv, ca ai fost bolnav in ultimele 90 de zile”, a spus Raed Arafat despre conditiile pe care atat tarile UE, cat si cele din afara uniunii le-ar putea impune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea