Vacante

#targ de turism #targ turism #holiday market #anat

Viziteaza Targul de Turism Holiday Market

Incepand de astazi, 18 martie 2010, ai posibilitatea sa vizitezi noul Targ International de Turism Holiday Market , un targ propriu ANAT.

La targ participa aproximativ 30 de touroperatori importanti, agentii de turism, hotelieri , asociatii regionale de promovare a turismului, parteneri internationali, autoritati locale si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Afla mai multe detalii despre targ de aici.


De ce a aparut acest nou targ
 

ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania) organizeaza in 2010 trei targuri:

  • turism Holiday Market: 18 – 21 martie 2010 (Palatul Parlamentului)
  • Targul de Turism Bucuresti: 6 – 9 mai 2010 ( ROMAERO Baneasa )
  • Targul de Toamna: 15 – 18 octombrie 2010 (ROMAERO Baneasa).


“Consiliul Director ANAT a luat decizia de a nu mai participa la targurile organizate de Romexpo pentru ca incepand cu acest an, Romexpo nu mai acorda discounturi pentru membrii ANAT, si numai in conditiile in care un membru ANAT este si membru al Camerei de Comert Judetene acesta beneficiaza de o reducere de tarif. Mai sunt si destule alte argumente privind comunicarea dintre ANAT si Romexpo, deficitara in ultima vreme. Nu trebuie uitat ca targul de turism de la Romexpo a fost organizat, incepand cu 1999, la initiativa ANAT si a beneficiat de un sprijin permanent din partea noastra. In actualul context, putem spune ca la 20 de ani de la infiintare, ANAT este o asociatie suficient de puternica si de matura pentru a organiza propriile targuri si manifestari”, a precizat Corina Martin, presedintele ANAT.
 

Program si transport
 

18 martie 2010: 10:00 – 17:30
19 – 20 martie 2010: 9:00 – 17:30
21 martie 2010: 9:00 – 15:00.

Copiii cu varsta sub 7 ani, insotiti de adulti, beneficiaza de acces gratuit. De asemenea, daca vizitezi targul pe 21 martie, intre orele 13:30 – 15:00, vei putea intra fara sa platesti bilet.

Pe toata perioada Targului International de Turism Holiday Market, organizatorii asigura transport gratuit. Pentru mai multe detalii, viziteaza site-ul oficial al targului.

Daca vrei sa afli care sunt ofertele si destinatiile de vacanta propuse de operatori la targul Holiday Market, citeste articolele:

Cu ce noutati vin operatorii pentru vacanta de vara 2010

Oferte last-minute pentru Pasti si 1 mai

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea