Vacante

#piete de craciun #italia #roma #piata de craciun # vacanta sarbatori # piata de craciun italia

Viziteaza pietele de Craciun din Italia

Cei care isi petrec sarbatorile de iarna in Italia au posibilitatea sa viziteze pietele de Craciun deschise in marile orase si statiuni turistice.

Piete de Craciun in Roma

Roma are printre cele mai multe piete de Craciun (mercato di Natale). Acestea functioneaza din 26 noiembrie 2011 si raman deschise pana pe 6 ianuarie 2012.

Piata Navona gazduieste unul dintre principalele targuri de Craciun ale metropolei. Aici, in centrul istoric al orasului, vizitatorii gasesc jucarii, dulciuri si numeroase produse de sezon. In Piazza Re di Roma se afla Ice Park Christmas Village, unde lumea poate merge pentru a petrece cateva ore pline de distractie alaturi de cei dragi. Intrarea pe patinoar este libera, se plateste numai in cazul in care inchiriezi patine. Una dintre cele mai mari atractii o reprezinta scena nativitatii, montata in piata Sfantul Petru. Bradul De Craciun este gazduit de catre Piazza Venezia.
 

Piata de Craciun in Trento
 

Aflata in regiunea Arco, Lacul Garda, piata de Craciun din Trento este cunoscuta ca una dintre cele mai frumoase din Italia gratie locatiei. Piata gazduieste in jur de 60 de casute care isi expun produsele pana pe 23 decembrie. Cei care vin aici se bucura de decorul de poveste, format din luminitele de Craciun, lacul Garda, cladirile istorice si aromele preparatelor de sarbatori.

Copiii gasesc in Trento jucarii si au parte de multa distractie. Trento este considerat una dintre destinatiile ideale pentru cei care isi doresc sa intre in spiritul sarbatorilor de iarna. Cladirile impodobite cu beculete, mirosul de castane coapte, concertele stradale, spectacolele de teatru, jocurile pentru copii, tururile organizate, expozitiile sau plimbarile cu trenul sunt cateva dintre atractiile sezonului.
 

Alte piete de Craciun in Italia
 

In Venetia, piata de Craciun este gazduita de Campo Santo Stefano, care se transforma intr-un sat de Craciun ale carui casute de lemn sunt impodobite cu creatii ale artizanilor venetieni. Piata de Craciun ofera vizitatorilor spectacole de muzica, mancare, bautura si multe produse ideale pentru pasionatii de cumparaturi. Cei care ajung in Amalfi au ocazia sa vada targul de Craciun din Sorrento. Acesta este deschis pana pe 6 ianuarie in piata principala. Cei care viziteaza Toscana gasesc targuri de Craciun in orase precum Lucca, Siena, Florenta.

Sursa foto: christmas-markets.at
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea