Vacante

#londra #europa #destinatii de vacanta #integrare #englezi

Viziteaza Londra, o capitala de lux a Europei! Trucuri pentru a te integra mai usor printre englezi

Londra este considerata capitala de lux a Europei, atat prin prisma nivelului de trai crescut, cat si a faptului ca gazduieste unii dintre cei mai bogati oameni de pe continent. Daca urmeaza sa vizitezi Capitala Marii Britanii, incearca sa-ti pierzi urma printre localnici, traind si vizitand imprejurimile asemenea unui englez nativ.

Vorbeste ca un englez!

Aproape toata lumea cunoscatoare de limba engleza se descurca intr-o calatorie in Londra, intrucat este si limba vorbita in regat. Insa daca ai impresia ca engleza americaneasca este aceeasi cu cea vorbita in Marea Britanie, te inseli! S-ar putea sa constati ca, desi un interlocutor britanic vorbeste engleza, nu intelegi mare lucru din ce spune. Daca vrei sa-ti pierzi urma printre localnici si sa "pozezi" intr-un locuitor al capitalei, invata sa vorbesti engleza adevarata si sa folosesti accentele corespunzator.

Afla totul despre cele mai importante obiective turistice!

Daca vrei sa te poti "da" drept englez, atunci nu ai voie sa nu cunosti minime informatii despre cele mai importante obiective turistice ale capitalei Marii Britanii, pe care e musai sa le si vizitezi in calatoria ta:

  • British Museum
  • Tate Modern (Muzeul National de Arta Moderna si Contemporana)
  • Muzeul de Istorie Naturala
  • London Eye
  • Tower of London
  • Madame Tussauds
  • Turnul Big Ben


Mananca si bea englezeste!

Nu esti englez daca nu servesti macar o data in calatoria ta un mic dejun traditional, format dintr-un platou imens cu fasole iahnie, oua prajite, bacon prajit, carnati, paine prajita etc. De asemenea, nu ai voie sa intri in baruri si sa nu bei bere, bautura cea mai consumata a englezilor.

Englezii nu confunda niciodata "iesitul la bauta" cu "iesitul la masa". Daca un englez te invita la ceva de baut, sa nu incerci sa comanzi si mancare, intrucat nu intra in "meniu". Cel mult, poti opta pentru cateva snacksuri care sa "mearga" cu bautura, dar nimic mai elaborat. De asemenea, englezii sunt recunoscuti ca fiind bautori inraiti, de aceea, trebuie sa te antrenezi ca sa tii pasul cu ei.

Fa shopping cu masura!

Desi Londra este una dintre capitalele mondiale ale shoppingului, englezii nu se aventureaza prea mult in magazine pentru cumparaturi. Sunt mai degraba fani shopping online sau peste hotare. Asadar, daca iesi din magazin cu mainile pline de sacose, este cert ca nu este englez, ci turist.



Sursa foto: eucnordvest.dk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea