Vacante

#taba #egipt #taba heights #perfect tour #israel #ierusalim #iordania #petra #manastirea sfanta ecaterina #muntele sinai

Viziteaza 3 tari intr-o saptamana: Egipt, Israel si Iordania!

Cu o pozitie de invidiat, in Golful Aqaba, in Taba gasesti unele dintre cele mai atractive resorturi egiptene de la Marea Rosie. Pe langa numeroasele obiective turistice care merita vazute in Peninsula Sinai , de aici poti pleca in excursii in Ierusalim si Petra.

Acasa.ro a fost pentru tine in aceste destinatii si iti aduce informatii actuale de la fata locului, pentru ca tu sa ai o vacanta de vara cat mai diversificata si mai atractiva. Te invitam sa vizitezi cu noi 3 tari, intr-o singura saptamana: Egipt, Israel si Iordania!

In Taba, frumusetea naturala a muntilor contasteaza cu albastrul – turcoaz al marii. Resorturile luxoase, de 4 stele + si 5 stele, pun la dispozitia turistilor numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber, incepand cu scufundari in recifurile de corali.

Cei care doresc insa o iesire in afara acestor complexe pline de verdeata pot vizita obiectivele din apropiere: Muntele Sinai , Pharoah’s Island, Manastirea Sfanta Ecaterina , Canionul Colorat, Desertul Albastru, precum si zone mai indepartate, Dahab, Sharm el Sheikh, Cairo, etc. Astfel de excursii sunt optionale, iar preturile incep de la 45 euro si ajung la 180 euro de persoana.

Ai ocazia sa vizitezi cea mai veche manastire din lume, locuinta in mod continuu si sa te inchini la moastele Sfintei Ecaterina sau sa savurezi preparate in stil beduin , intr-unul dintre cele mai romantice locuri din Taba. Detalii gasesti in articolul Vacanta in trei tari: atractii egiptene in Sinai (II).

Daca vrei sa vezi una dintre Cele 7 Noi Minuni ale Lumii, trebuie doar sa traversezi cu feribotul Golful Aqaba si vei ajunge in Iordania. O excursie de o zi in Orasul Trandafiriu al nabateenilor, Petra, este una dintre cele mai frumoase experiente de care trebuie sa ai parte cel putin o data in viata. Roca desertica isi schimba nuantele pe toata durata zilei, iar fotografiile pe care le vei face aici vor fi unele dintre suvenirurile de top cu care te vei intoarce acasa. Pentru cumparaturi in Iordania, se pot face opriri in Aquaba, unde gasesti de la mirodenii la haine si piese decorative. Citeste despre calatoria in Iordania in articolul Vacanta in trei tari: Aquaba si Petra iordaniana (III).

Ierusalim, IsraelSi pentru ca in Taba se afla granita cu Israelul, in apropierea unui hotel de top, o calatorie in Tara Sfanta iti da ocazia sa vezi Ierusalimul, Eilatul si Marea Moarta. De pe terasele hotelului Hilton ai o panorama impresionanta asupra granitei si a Marii Rosii. Informatii detaliate despre excursie gasesti in articolul Vacanta in trei tari: Israelul, Pamantul Sfant (I).

Pentru o vacanta de o saptamana intr-un resort platesti de la 599 euro, conform agentiei Perfect Tour. Pachetul asigura zborul cu avionul (cursa charter), 7 nopti de cazare cu all inclusive intr-un hotel de 4 stele+, transferul de la aeroport si asistenta turistica in limba romana.

Pentru hotelurile de 5 stele, preturile incep de la 676 euro de persoana si pot ajunge, in varf de sezon, la 758 euro. In functie de preferinte, poti opta pentru sejurul de 7 nopti sau pentru cel de 14 nopti. Pentru cea de-a doua saptamana, preturile sunt aproape cu jumatate mai mici. De exemplu, daca te cazezi la Movenpick, un hotel de 5 stele recomandat pentru familii, luna de miere, sport si spa, platesti 688 euro la inceputul lui iulie, pentru o saptamana. Cea de-a doua saptamana costa 362 euro, potrivit aceleiasi agentii.

Daca vrei sa stii cum arata camerele hotelurilor, cum sunt rasfatati turistii, ce servicii le sunt oferite si care sunt specialitatile culinare de aici, citeste articolul Vacanta in trei tari: resorturile egiptene din Taba (IV).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea