Vacante

#Vanilla Residence Mamaia #vacanta mamaia #mamaia #vacanta

Vanilla Residence Mamaia - o locatie sofisticata la malul marii

Apartamente de inchiriat in regim hotelier pe malul lacului Siutghiol, in centrul statiunii Mamaia.

Cum vara isi face de cap, ne zboara gandul la vacanta si mult soare si de indata ne facem bagajele catre mare. Acolo ne asteapta nebunia specifica litoralului romanesc cu cocktail-ul racoritor de pe plajale dichisite, cu terase si restaurante cu bunatati si petreceri pana dimineata in cluburile exclusiviste.

Mamaia, statiunea preferata de multi turisti, ofera locuri de cazare de la hoteluri de 5 stele pana la pensiuni sau apartamente. O varianta extraordinara adoptata de tineri este reprezentata de gama de apartamente de inchiriat in Mamaia.

Pentru cazare in Mamaia, locatia preferarata in special de cupluri este Vanilla Residence Mamaia- un apartament elegant cu 2 camere decomandat, situat intr-un ansamblu rezidential exclusivist finalizat in 2016, localizat in centrul statiunii Mamaia, pe malul lacului Siutghiol.

Locatia Vanilla Residence Mamaia este una deosebita, cu finisaje clasice si decoratiuni rafinate.

Livingul elegant si spatios ofera un loc de luat masa cu vedere spre lac, cat si o zona de relaxare, fiind dotat cu canapea chesterfield tapitata si mobilier alb din lemn de brad.

Dormitorul romantic este dotat cu pat matrimonial tapitat si mobilier alb din lemn de brad.

Bucataria alba din lemn este complet utilata iar baia este finisata cu mobilier din lemn de bayur din Indonesia si lavoar din piatra naturala.

Balconul, cu vedere directa pe lac, are mobilier alb din fier forjat, oferind un loc ideal pentru a admira panorama la cafeaua de dimineata.

Atmosfera intima si sarmanta a locatiei Vanilla Residence Mamaia este completata de candelabrele din sticla, de draperiile elegante din catifea, tablourile din panza canvas cu peisaje exotice, decoratiunile shabby&chic si de panorama asupra apusului frenetic.

Vanilla Residence Mamaia-The place to be!

Pentru informatii si rezervari:

www.vanillaresidence.ro

E-mail: office@vanillaresidence.ro

Telefon: +40744 217 605

Facebook: Vanilla Residence

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea