Vacante

#oferte turism # vacanta la mare #vacante copii #christian tour

Vacante pentru copii la 1 euro

Te-ai apucat sa-ti pregatesti vacanta? Ai o familie mare? Cauti oferte pentru un sejur la mare? Atunci cu siguranta te intereseaza programele speciale care includ reduceri semnificative pentru copiii tai.

Prin intermediul programului "Family Moments", un program special creat de agentia Christian Tour si dedicat familiilor cu copii, sunt disponibile reduceri semnificative pentru copii, costul pentru cele mai multe hoteluri fiind de doar 1 euro.

Toate pachetele turistice care poartă simbolul Family Moments includ servicii All Inclusive și o mulțime de activități și facilități destinate celor mici și părinților. Juniorii vor avea la dispoziție (fără costuri suplimentare) programe de animație, personal special format pentru lucrul cu copii, locuri de joacă, parcuri tematice sau acvatice. 

De asemenea, in 2015, agentia le-a pregătit amatorilor de călătorii produse noi: pachete turistice către Madeira, Egipt și Tunisia, dar și pachete de croaziere cu grupuri organizate pentru Marea Nordului, Marea Baltică sau Marea Arabiei. O altă noutate pusă la dispoziția clienților o reprezintă cele două chartere care vor pleca din Chișinău către Insula Creta şi Insula Mallorca. 

Foto: blog.doialogo.it

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea