Vacante

Vacante pe litoralul romanesc in iunie 2008

In luna iunie turistii hotelurile de pe litoralul romanesc au oferte de la o stea la 4 stele, cu sejururi in care se ofera doar cazarea, sau cazarea combinata cu una sau mai multe mese pe zi.

 

Cel mai adesea, mesele sunt disponibile in sistem de bonuri valorice , care fac parte din pachetul cumparat.

 

Oferte pentru Neptun in iunie

 

In statiunea Neptun, o camera dubla la un hotel de 1 stea costa 24 RON pe noapte. Sejururile de 6 zile din luna iunie costa intre 145 si 160 RON de persoana. La 2 stele, pentru 6 nopti de cazare preturile sunt intre 190 si 310 RON. Se acorda bonuri valorice de 20 RON pe zi, de persoana.

 

Daca optezi pentru 3 stele, poti plati in iunie incepand cu 498 RON de persoana, cazare si mic dejun. Ofertele cu demipensiune cresc la 627 – 694 RON, iar cele cu pensiune completa la 823 RON de persoana, pe sejur.

 

Venus Romania.Oferte pentru Venus in iunie

 

Un confort sporit gasesti in hotelurile de 4 stele din statiunea Venus. Printre serviciile puse la dispozitie se numara internetul, sali de conferinte, mobilier nou, piscine cu apa mezotermala, cazi de hidroelectroterapie, kinetoterapie, cazi cu apa termala si namol, etc. Tratamentul  balneo costa in jur de 112 lei pe zi si include 4 proceduri medicale . Daca optezi pentru un tratament de o saptamana, pretul scade la 96 lei pe zi, cu acelasi numar de proceduri. In iunie preturile sunt intre 34 si 40 euro pe noapte, cazare cu mic dejun.

 

Tot in Venus, gasesti sejururi de 7 nopti la 337 RON de persoana. Pachetul include cazare si mic dejun intr-un hotel de 3 stele.

 

Oferte pentru Eforie in iunie

 

In Eforie Nord ofertele de sejururi se gasesc atat pentru cei care doresc numai cazare, cat si pentru turistii care cauta sejururi in care sunt incluse si unele mese pe zi.

 

De exemplu, intr-un hotel de 3 stele pretul unui sejur incepe de la 470 RON de persoana, in luna iunie, doar cazare. Pentru cazare si mic dejun pretul creste la 563 RON, ajungand la 939 RON pentru cazare cu trei mese pe zi. Separat, micul dejun costa in jur de 12 lei pe zi de persoana, pranzul si cina 24 lei fiecare.

 

In Eforie Sud, in luna iunie un sejur de 7 nopti ajunge la 343 lei de persoana, pentru un pachet incluzand doar cazare. Pachetele cu 2 mese pe zi costa 561 lei, iar cele cu pensiune completa, 779 lei de persoana. Oferta este valabila pentru un confort de 2 stele.

 

Pentru Jupiter, Saturn si Aurora citeste articolul Preturi pentru vara 2008 pe litoralul romanesc.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea