Vacante

#vacante #last minute #early booking

Vacante last minute, early booking si oferte speciale

Sfaristul lunii octombrie si inceputul lui noiembrie aduce oferte speciale pentru cei interesati de o vacanta in urmatoarele saptamani si luni. Pana pe 24 octombrie inclusiv se desfasoara Targul de Turism al Romaniei , unde operatorii de turism propun pentru iarna 2010-211. Alte oferte cu preturi accesibile le gasesti la agentiile care isi promoveaza ofertele last minute, insa si pe cele pentru un Craciun sau revelion cu bani putini.


in destinatii exotice


Daca ai timp pentru o vacanta in urmatoarea perioada, gasesti sejururi last minute in Egipt sau Dubai, cu preturi de la 417 si, respectiv, 579 euro de persoana, conform agentiei Cocktail Holidays .

Persoanele varstnice au posibilitatea sa viziteze Ciprul prin programele speciale. Pana la finalul lunii octombrie, un sejur in pentru persoanele peste 55 de ani costa de la 217 euro de persoana.


sub 400 euro in Cipru


Cei care au un buget mic pot gasi in aceasta perioada oferte de vacanta pentru Craciun si revelion la preturi mai mici de 300 euro, prin early booking .

Astfel, unul dintre revelioanele ieftine este cel din Cipru, la 275 euro de persoana, conform agentiei Klever Travel. Pachetul asigura 5 nopti de cazare, biletul de avion, transferul de la aeroport si asistenta turistica in limba romana. Pentru Cipru se percepe o taxa de aeroport de 115 euro de persoana.


Vacante pentru 2011 cu reduceri de early booking


Daca iti rezervi acum o vacanta pentru 2011, ai posibilitatea de a gasi o oferta early booking care include o reducere. Gasesti pachete de vacanta la schi, minivacante de Sfantul Valentin, sejururi pentru 1 mai 2011 si altele. De exemplu, un pachet de 4 zile cu avionul de Ziua Indragostitilor te costa 250 euro de persoana, conform agentiei Corporate Voyage. Pentru cei care isi rezerva vacanta pana la sfarsitul lunii octombrie, se acorda o reducere de 36%. Oferta sigura biletul de avion, 4 nopti de cazare intr-un hotel de 3 stele din Viena cu mic dejun si taxa de aeroport.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea