Vacante

Vacante la shopping, relaxare si SPA prin Planet Travel Center

Visezi cu ochii deschisi la o vacanta in care sa te odihnesti, sa te relaxezi si sa-ti incarci bateriile? Planet Travel Center este aici sa iti indeplineasca dorintele, prin oferte de nerefuzat la preturi fara competitie!

Viziteaza cele mai frumoase locuri, petrece-ti zile intregi la shopping, relaxeaza-te in adevarate oaze cu bai de soare si apa limpede si azurie sau rasfata-te la un centru SPA! Totul este posibil, iar tie nu-ti ramane decat sa alegi destinatia favorita si vei fi la doua clickuri distanta de vacanta de vis pe care o asteptai!

Iata care sunt cele mai tentante oferte pentru perioada urmatoare si alege-o pe cea care ti se potriveste:

Sejur de 5 nopti in Grecia, incepand de la 550 de lei

Petrece 5 nopti intr-unul dintre cele mai elegante hoteluri de 4 stele din Kassandra, Hotel Hanioti Melathron, contra sumei modeste de 550 de lei de persoana! Vei fi cazat/a la doar 80 de metri de plaja si vei beneficia de regim de demipensiune, cu mic dejun si cina incluse!

Escapada de Paste in Bulgaria

Te-ai saturat sa-ti petreci sarbatorile pascale robotind prin bucatarie pentru a putea pune pe masa cele mai alese bucate? Ia-ti o vacanta de doua zile in Arbanassi, Bulgaria, la hotelul de 4 stele Rachev Residence si vei plati doar 245 de lei.

Relaxare si SPA la Kranevo

Relaxeaza-te timp de 3 nopti in hotelul Therma Palace de 5 stele din Kranevo, Bulgaria si vei reusi sa te deconectezi de stresul cotidian si sa eliberezi toate energiile negative care nu-ti dau pace. Un sejur de 3 nopti cu mic dejun inclus costa doar 290 de lei, insa starea ta ulterioara va merita investitia! Daca vrei sa scapi de orice grija, opteaza pentru varianta all inclusive a aceluiasi sejur si vei plati doar 445 de lei.

Shopping si plaja in Dubai

Ti-ai propus sa faci terapie prin shopping? Dubai este destinatia perfecta pentru tine! Planet Travel Center iti pune la dispozitie oferte de nerefuzat la DoubleTree by Hilton Dubai Jumeirah Beach - vestitul hotel de 4 stele, disponibile prin early booking. Astfel, cu doar 3720 de lei, vei putea petrece o saptamana intreaga in capitala shoppingului si te vei bucura de beneficiile bailor de soare, care ti-au lipsit atat de mult in sezonul rece!

Sejur all inclusive in Turcia

Daca Grecia, Bulgaria si Emiratele Arabe au oferte atat de tentante pentru tine, nici Turcia nu se poate lasa mai prejos. Uita de griji intr-un sejur all inclusive la Bodrum, unde vei fi cazat timp de 7 nopti intr-unul dintre cele mai speciale hoteluri de 4 stele, Salmakis Resort & SPA si bucura-te de servicii de exceptie cu doar 1200 de lei!

Inca nu te-ai convins? Intra pe site-ul oficial Planet Travel Center (www.ofertapromo.ro) si descopera toate ofertele de early booking disponibile pentru perioada ce va urma! Alege voucherul care ti se potriveste si profita de cele mai bune oferte turistice de pe piata. Pentru mai multe detalii, poti chiar sa vizitezi agentia la sediul de pe Strada Ion Campineanu Nr. 26, Bloc 8, Scara 2, ap 44, sector 1 si vei beneficia de consiliere turistica gratuita si de oferte si pachete promotionale care sa se potriveasca perfect nevoilor si dorintelor tale! Bon voyage!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea