Vacante

#preturi #vacanta #cort

Vacante la cort in Romania

Ghidul international de promovare "Kosmos Campingwijzer" a introdus in baza de oferte peste 300 de campinguri romanesti. Turistii amatori de camping au posibilitatea sa aleaga dintre oferte in diferite zone din Romania: Garbova, Brasov, Baile Tusnad, Sovata, Bistrita-Nasaud, Vatra Dornei, Sucevita, Mamaia, Targu Mures, Calimanesti-Caciulata, Rucar, Timisoara, etc.

Cei interesati gasesc informatii utile despre preturi, plata prin card, restaurante, dusuri cu apa rece si calda, spalatorii, toalete, tv si alte servicii.

Campinguri pe litoral


Daca mergi la mare si te gandesti sa stai intr-un camping, trebuie sa stii ca poti opta pentru casute sau corturi. Casutele sunt dotate cu tv cablu, frigider, baie proprie si apa calda in permanenta, loc de parcare si loc de relaxare pe terasa.

Spatiile amenajate pentru corturi au grupuri sanitare separate pentru barbati si femei si locuri de parcare in interiorul campingului. Copii au locuri de joaca. Mai sunt disponible terenurile de baschet, tenis sau mini fotbal.

In iulie – august, pretul unei casute pe litoral variaza intre 120 si 140 RON pe zi. In weekend se poate ca pretul sa fie majorat cu aproximativ 10 RON. In ceea ce priveste corturile, preturile costa intre 8 si 10 RON pe zi. Copiii cu varste mai mici de 12 ani beneficiaza de o reducere de 20%. Preturile sunt valabile pentru campingurile de 3 stele de pe litoralul romanesc.

Campinguri in Delta Dunarii

In cazul in care esti un iubitor de natura, destinatia Deltei este una potrivita, daca iti surade ideea unui sat de vacanta . Ajungi in Sfantul Gheorghe luand o nava din Tulcea. Preturile sunt intre 23 si 29 Ron de persoana. Exista si curse charter cu salupe rapide, cu traseul Mahmudia/Murighiol – Sf. Gheorghe. O cursa dus costa 110 Ron de persoana.

Satul de vacanta de 3 stele ofera cazare in casute de lemn cu pereti izolati termic si acoperite cu stuf. Casutele au grupuri sanitare cu apa calda, insa exista si o zona de campare pentru cei veniti cu cortul.

O casuta cu doua paturi costa 75 Ron pe noapte, pentru perioada iulie-septembrie. Pentru cort se plateste o suma de 15-30 Ron, in functie de numarul de persoane (2-4 persoane).

Seara poti sa vizionezi un film la cinematograful in aer liber , sau sa te distrezi in discoteca complexului turistic. Alte modalitati de petrecere a timpului includ ping-pong (5 RON/h), table (5 Ron/h), rummy (5 Ron/h). Ca sa tii legatura cu exteriorul sau sa navichezi pe site-urile preferate, dispui de conexiune la internet, pentru 3 Ron/h.

Campinguri in Brasov

Una dintre cele mai cautate zone de camping se afla pe Valea Prahovei, pana in apropiere de Brasov. Fie ca este vorba despre un weekend, fie de o vacanta mai lunga, lumea merge la iarba verde in zona montana pentru a face un gratar cu prietenii si a se simti bine intr-o atmosfera nonconformista, in mijlocul naturii.

Zonele din apropierea Brasovului ofera un cadrul pitoresc si servicii moderne pentru turistii veniti aici sa-si petreaca vacanta. Rulotele pot fi racordate la energie electrica, apa curenta si canalizare. Turistii gasesc cazare in bungalow -urile cu grup sanitar propriu, in casute, apartamente si camerele de minihotel din complex.

Pretul pentru corturi este de 12 lei pe zi. Rulotele de doua persoane costa 55 lei, iar un bungalow ajunge la 220 lei pe zi. Pentru copiii cu varste sub 12 ani se platesc 12 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea