Vacante

#vacante inedite #swiss chocolate train #trenul ciocolatei #elvetia #croatia #lastovo #insula #new york #broadway #scufundari #ciocolata

Vacante inedite pentru un plus de originalitate

Anul acesta operatorii de turism vin cu oferte originale, speciale sau inedite. Fie ca preturile intra la apa si putem vedea destinatii precum Grecia sau Turcia cu mai putini bani, fie ca pachetul propune o activitate inedita, unele dintre vacantele acestui an se adreseaza turistului plictisit de obisnuitele oferte gasite an de an, dornic de activitati si de experiente noi.

Vacanta pe Broadway

Daca nu ai fost inca la un spectacol pe Broadway, poti merge acum, in cadrul unui sejur in New York. Ai de ales intre mai multe spectacole cu nume foarte cunoscute. Toata lumea a auzit despre “Fantoma de la Opera”, spectacol care a castigat 7 premii Tony Awards pentru cea mai buna piesa muzicala. Iubitorii muzicii Abba au ocazia sa vada pe Broadway unul dintre cele mai amuzante spectacole, “Mamma Mia”. Mai poti vedea reprezentatii precum “Chicago” sau “Jersey Boys”. 
Un pachet de vacanta pe Broadway asigura cazarea si biletul de intrare la spectacol.

Pentru “Mamma Mia”, de exemplu, platesti 878 euro, conform agentiei Travel Studio . In aceasta suma sunt asigurate 5 nopti de cazare intr-un hotel de 3 stele din Manhattan si biletul la spectacolul de pe Broadway.

Relaxare in adancuri

LastovoPentru cei care merg in vacanta special pentru scufundari, un astfel de sport reprezinta o modalitate ideala de a scapa de stres, gasind relaxare si frumusete in lumea din adancuri. Scaldata de Marea Adriatica, Insula croata Lastovo atrage prin apele limpezi, bogate in pesti, padurile verzi si vaile cultivate cu vita-de-vie si maslini. Insula se bucura de zone naturale salbatice, arareori atinse de civilizatie. Insula este destinatia ideala pentru vacantele cu plimbari in natura, gustari din preparate de peste, pentru iubitorii de vin si de traditie locala.

Daca vrei sa faci scufundari in Lastovo in aceasta vara, platesti 670 euro in iulie si 727 euro, in luna august, conform agentiei D.C. Travel. Pachetul include 7 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele, transfer cu ambarcatiuni, bilete de ferry/catamaran si scufundarile cu instructor.

Pe drumul ciocolatei

chocolaterie ElvetiaIn cazul in care pleci intr-o vacanta romantica si iti doresti ceva inedit, din aceasta vara poti simti cum ti se topeste in gura cea mai fina dintre ciocolate. Trebuie doar sa mergi pe urmele acestui desert, in Elvetia, Italia sau Republica Dominicana.

In Elvetia, prima fabrica de ciocolata se deschidea in anul 1819, iar in 1875 lua nastere ciocolata cu lapte. Elvetienii sunt constienti de importanta acestei traditii si au creat un tren special, cunoscut ca swiss chocolate train. Pe langa peisajele medievale din Gruyeres si vaile cu vita-de-vie din Montreaux, te vei bucura de confortul unui tren decorat in stil Belle Epoque si vei vizita fabrica de ciocolata Cailler-Nestle.

Daca mergi in Republica Dominicana, ai ocazia sa vizitezi o veche plantatie de zahar unde se produce cacao dupa metode stravechi. Vei putea invata cate ceva despre fabricarea ciocolatei si despre modul de cultivare a arborilor de cacao. Pranzul include degustarea vinului de ciocolata si un spectacol de dans traditional. Iar daca nu ai incercat inca masajul cu ciocolata, o poti face in Italia.

Un pachet de vacanta “Drumul Ciocolatei” in Elvetia te costa 1512 euro, conform agentiei Perfect Tour. Pachetul asigura biletul de avion, taxa de aeroport, cazarea in hoteluri de 4 stele din Montreux, Lucerne, Geneva si Zurich, transfer la hotel, excursie cu Trenul Ciocolatei , excursie in Lucerne si la Appenzell.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea