Vacante

#florenta #vacante italia #city break florenta #italia florenta

Vacante in Italia: Florenta, o destinatie city break

este una dintre destinatiile cele mai importante ale Italiei, figurand in topurile internationale ale celor mai bune orase din lume pentru o vacanta.

Publicatia Travel&Leisure o plaseaza pe locul 1 in topul celor mai bune orase de vizitat din Europa si pe locul 2 in topul celor mai bune orase de vizitat din lume.

Metropola are numeroase atuuri, de la capodoperele renascentiste la prezentarile de moda. Amestecul de nou si vechi, gastronomia locala dominata de , traditiile si festivitatile anuale de aici fac din florenta o destinatie irezistibila.

Principalele atractii turistice sunt reprezentate de muzee, monumente, piete si biserici. In primele doua luni ale anului, turistii se pot bucura de o perioada linistita in Florenta, neaglomerata si pot vizita nestingheriti galeriile de arta si muzeele.

in Florenta

Pe langa valoarea muzeelor si galeriilor de arta, Italia are in Florenta si un oras comercial, ideal pentru pasionatii de cumparaturi. Turistii gasesc aici boutique-uri luxoase, magazine de artizanat , anticariate, piete cu branza si vinuri etc. Tot aici se afla magazine semnate Gucci, Furla, Ferragamo, Bulgari, Cartier sau H&M. Cei cu bugete generoase se pot indrepta spre Via Tornabuoni, unde se gasesc unele dintre cele mai sofisticate magazine.

Persoanele care doresc sa viziteze atelierele sau sa participe la workshop-urile stilistilor si artistilor locali pot merge pe Via del Parione.

Cat te costa un city break in Florenta, Italia

Daca mergi pe cont propriu in Florenta, gasesti cazare de la 25 euro pe noapte intr-un hotel de 2 stele si de la 30 euro la unul de 3 stele.

Ofertele de city break costa in jur de 300 euro pentru 4 zile in Florenta. Un astfel de pachet asigura 3 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele, bilet de avion si taxele de aeroport.

La acest pret se adauga alte cheltuieli precum transferul de la aeroport, asigurarea medicala etc. Unele oferte ale agentiilor de turism includ un bilet de intrare la o galerie de arta importanta.

Sursa foto: paradoxplace.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea