Vacante

#egipt #roma #austria #venetia #praga #viena #predeal #schi #vacanta #promotii

Vacante de ianuarie cu 50% mai ieftine

Dupa perioada sarbatorilor de iarna, cand preturile au fost in general mari, incep in aceste zile primele ieftiniri consistente la cazarile de la munte si de pe litoral. Cine vrea sa plece in vacanta in prima luna din 2009, va scoate din buzunar cu pana la 50% mai putini bani.

Vacanta la munte cu bani putini

Turistii se pot orienta acum dupa promotiile puse la bataie de catre hotelieri, pentru a-si atrage clientela si dupa perioada de varf care tocmai a trecut. Astfel, la un hotel de 4 stele din Predeal poti beneficia de o oferta speciala , valabila pana la sfarsitul lui februarie 2009. Oferta costa in jur de 400 lei de persoana si include un pachet de 3 nopti de cazare cu  2 – 3 mese pe zi si diverse facilitati gratuite (acces la internet, sauna, parcare).

Austria este destinatia de schi preferata, in ceea ce priveste vacanta de iarna in statiunile montane de peste hotare. Daca de sarbatori un roman platea chiar si 400 lei pe noapte, acum preturile au ajuns la jumatate. Pentru perioada ianuarie – aprilie 2009, se poate merge la schi cu numai 240 euro de persoana. Oferta este valabila pentru un hotel de 3 stele, 7 nopti de cazare cu mic dejun.

Weekendul in Europa

O alternativa de minivacanta in aceasta perioada o reprezinta weekendul in Europa. Preturile pentru ofertele de tip city break au inceput sa scada inca de la Craciun. Daca pana acum o scurta vacanta de 2 – 3 zile in Venetia costa 350 – 400 euro, acum poti petrece un weekend in orasul  - laguna cu numai 270 euro. In acest pret ai asigurate transportul cu avionul si 2 nopti de cazare cu mic dejun.

Un weekend la Viena sau la Roma a ajuns la acelasi pret, pentru cei care sunt dispusi sa faca o mica escapada in primele 3 luni din 2009. Unul dintre cele mai mici preturi este cel pentru Praga, unde suma nu depaseste 190 euro de persoana. Parisul si Londra raman in continuare cu preturi de peste 300 euro de persoana.

Sejururi la preturi promotionale

Cei care se indreapta spre Egipt gasesc oferte cu preturi de la 270 euro de persoana, pentru un sejur de o saptamana. Pentru Hurghada, o vacanta in ianuarie – februarie 2009 costa 320 lei de persoana, intr-un hotel de 3 stele. In statiunile de la Marea Moarta , chiar si la hotelurile de 4 stele cu all inclusive, o saptamana nu depaseste suma de 500 euro.

O vacanta de 7 zile in Gran Canaria ajunge in aceste luni la 400 euro de persoana, iar in Tenerife, preturile sunt asemanatoare.

Pentru alte destinatii promotionale citeste articolul Early Booking, un program anticriza in favoarea turistilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea