Vacante

#vacanta bulgaria #vacanta 1 mai #destinatii bulgaria #albena #nisipurile de aur #balchik #bulgaria

(P) Vacante de 1 Mai in Bulgaria pentru intreaga familie

Iti doresti o escapada de 1 Mai? Alege Bulgaria, una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta la inceputul sezonului estival. Agentia de turism Altours iti pune la dispozitie oferte atractive pentru cele mai interesante statiuni bulgaresti: Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Constantin si Elena, Elenite, Sunny Beach, Nessebar si Duni.
 

Vacanta in Balchik de 1 Mai


Cei care vor sa aleaga o destinatie linistita si la mica distanta de casa pot merge in Balchik. In statiune se ajunge usor din Romania, iar preturile hotelurilor sunt foarte atractive.

Un euro de persoana, in timp ce un sejur de 3 nopti costa 63 euro, conform agentiei Altours. Pentru copiii cu varste mai mici de 2 ani se acorda gratuitate, iar pentru cei intre 2 si 14 ani, in camera cu doi adulti, se acorda un discount de 50%. Pretul include cazarea cu mic dejun, iar turistii pot opta, suplimentar, pentru pranz si cina, la 13 si, respectiv, 8.5 euro de persoana pe zi.
 

Vacanta in Albena de 1 Mai


Albena este una dintre cele mai vizitate statiuni bulgaresti de catre turistii romani. Hotelurile de aici dispun de piscine interioare incalzite si piscine pentru copii, terenuri de joaca pentru cei mici, gradinite si camere cu usi conectoare sau studiouri, ideale pentru familii.

O vacanta de 2 nopti costa 62 euro, una de 3 nopti, 93 euro, iar una de 4 nopti, 124 euro de persoana, conform agentiei Altours. Oferta asigura cazarea all inclusive intr-un hotel de 4 stele din Albena. Primul copil cu varsta intre 2 si 12 ani beneficiaza de gratuitate, in timp ce pentru al doilea copil se acorda o reducere de 70%. Cei care fac rezervarea intre 18 si 27 aprilie primesc un discount de 10%, conform aceleiasi agentii.
 

Vacanta la Nisipurile de Aur de 1 Mai


Nisipurile de Aur constituie o alta destinatie favorita a turistilor romani datorita frumusetii naturale si a posibilitatilor de petrecere a timpului liber. Agentia Altours iti pune la dispozitie o gama variata de oferte in hoteluri de 3, 4 si 5 stele in aceasta destinatie.

Un sejur de 2 nopti costa 96 euro de persoana, in timp ce unul de 3 nopti costa 141 euro de persoana, conform Altours. Oferta asigura cazarea all inclusive intr-un hotel de 5 stele. Copiii cu varste mai mici de 6 ani beneficiaza de gratuitate.
 

Vacanta in alte statiuni bulgaresti de 1 Mai


De 1 Mai, gasesti oferte si in alte statiuni de pe litoralul bulgaresc: Sunny Beach, Nessebar, Duni. In Sunny Beach, un sejur de 2 nopti costa 88 euro de persoana intr-un hotel de 4 stele. In Nessebar, o vacanta de 2 nopti costa 78 euro de persoana intr-un hotel de 5 stele all inclusive.

Altours, agentia ta de turism


Altours este o agentie de turism tour operatoare avand ca principala destinatie Bulgaria. Agentia pune la dispozitia clientilor sai oferte de vacanta in statiunile bulgaresti de pe litoral si in cele montane, precum si oferte de transport cu autocarul spre Bulgaria.

In plus, agentia de turism Altours are oferte spre numeroase alte destinatii, precum Grecia, Turcia, Croatia, Italia etc. Clientii Altours au posibilitatea de a alege dintr-o gama diversificata de oferte, de la sejururi si circuite la vacante de vara, Paste, 1 Mai, croaziere, tabere, statiuni balneare, vacante pentru seniori etc.

Sursa foto : www.vacanteinalbena.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea