Vacante

#eurotrip #concerte #evenimente #city-break #vacanta

Vacante, city break-uri si cele mai importante evenimente ale inceputui de vara

Luna mai este poate cea mai potrivita luna pentru city break, o excursie de cateva zile in cele mai frumoase orase ale Europei. Vremea placuta si un soare bland ce binecuvanteaza plimbarile lungi, vizitarea obiectivelor turistice, a parcurilor pline de flori, artistii ce au intins din nou chevalet-ul pe strazile vechi in preajma monumentelor importante, sunt deopotriva pe gustul tinerilor cat si al seniorilor.

Bineinteles, un city break reusit poate sa imbine plimbarile relaxate si vizitarea obiectivelor turistice cu participarea la un eveniment important cum ar fi French Open Roland Garos la Paris ce are loc intre 25 mai si 7 iunie 2015, intre 17 si 28 mai la Théatre le Ranelagh in Paris se joaca Nunta lui Figaro by Pierre Beaumarchais iar la Opéra National De Paris - Palais Garnier de pe 28 mai pana pe 6 iunie puteti urmari Les Enfants du Paradis, ballet cu Orchestra Operei Nationale din Paris, conductor Jean-Francois Verdier. Dupa 15 iunie cand cei mici intra in vacanta, o excursie la Disneyland Paris ar putea fi o binemeritata rasplata pentru munca depusa de copii dumneavoastra la scoala. Pe 23 mai, pe Stade de France, cei de la AC/DC promit un concert de zile mari iar pe 24 mai Maroon 5 intra pe scena la Zénith de Paris. Iubitorii sportului cu motor nu vor trece cu vederea nici Monaco Grand – Prix la Monte Carlo intre 21 si 24 mai 2015. si pentru ca suntem aproape de Franta trebuie sa amintim poate de cel mai important eveniment fotbalistic al momentului - Finala UEFA Champions League ce se va disputa pe 6 iunie 2015 pe Olympiastadion Berlin.

Viena ne intampina cu faimoasele cafenele, intinsele parcuri - doar Praterul este desfasurat pe o suprafata de sase milioane de metri patrati... in sfarsit copii au spatiu suficient de joaca! - cladirile vechi si impunatoare ce amintesc de epoca imperiala, trasurile cochete sunt inca pe strazi iar valsul tine capul de afis de cateva secole in Viena si este mereu “la moda”. Dealtfel nimeni nu ar trebui sa rateze castelul Schönbrunn, unul din simbolurile Vienei iar Sommernachtskonzert der Wiener Philharmoniker Schonbrunn 2015 este de departe evenimentul lunii mai in capitala valsului. Orchestra de la Schönbrunn este formata din cei mai buni instrumentisti de la cele mai faimoase scoli de muzica din lume,

Barcelona este alegerea ideala pentru cei ce vor sa viziteze un oras superb, plin de viata dar in acelasi timp sa se relaxeze la plaja si la mare. Practic se imbina un city break cu un sejur la mare . Barri Gotic este centrul orasului vechi al Barcelonei, iar Antoni Gaudi este artistul care si-a pus amprenta asupra uneia dintre cele mai frumoase capitale ale Europei. Sagrada Famiia este expresia grandorii stilului sau si este in constructie inca din 1882. Odata ajunsi in Barcelona nu trebuie ratat Muzeul Pablo Picasso, Park Guell, superbele cladiri moderniste Casa Mila si Casa Batllo, Casa Amatller. Cel mai frumos bulevard al Barcelonei este Las Ramblas si este bine de stiut ca daca vrei cu adevarat sa cunosti un oras va trebui sa te plimbi la pas si sa interactionezi cu oamenii. Un meci urmarit din tribunele stadionului Camp Nou ca supporter al FC Barcelona una dintre cele mai bune si iubite echipe de fotbal din lume va fi cu siguranta o experienta de neuitat.

Pentru a benefica de cele mai bune oferte pentru vacanta de vara 2015 consultati vacanta-eurotrip.ro si un agent de turism Eurotrip va va personaliza vacanta in functie de perioada dorita, destinatie si cel mai bun raport calitate/pret disponibil.

Eurotrip services: vacante in Romania, vacante in strainatate, vacante exotice, bilete de avion, bilete de tren, inchirieri masini, rezervari hoteliere, croaziere, inchirieri yachturi, concerte, asigurari de calatorie, parcuri de distractii: Disneyland, Legoland, Prater, Europa Park, Safari Zoo, city break, sejururi, oferte, oferte all inclusive, oferte last minute, consultanta turistica, business travel si turism medical.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea