Vacante

#paris #ferrari #rafting #africa #safari #balon #travel studio #j’info tours #infinity travel

Vacante adrenalitice pentru 2009

In 2009, operatorii de turism continua sa vina cu propuneri noi de vacante extravagante, pentru turistii care isi doresc o altfel de experienta. Aceste oferte sunt pachetele cu activitati sportive, adrenalitice, care cuprind de la zbor cu avionul si parasuta la scufundari cu rechinii sau pilotarea unei masini de curse.

Vacanta intr-un Ferrari

Unii operatori de turism au pachete diversificate, care vin in completarea ofertelor de vacanta obisnuite. “ turism din Romania este alcatuita momentan din peste 2,500 de agentii de turism , oferind in final aceleasi servicii si aceleasi produse. Astfel, reteta succesului in acest business am vazut-o in aducerea pe aceasta piata a ceva nou, respectiv a unei agentii de turism de nisa, care sa aduca o noua viziune asupra conceptului de vacanta, inlocuind banala vacanta cu adevarate experiente.

Experientele variaza de la experiente pline de aventura si  adrenalina (pilotarea celor mai tari masini de curse si de strada pe circuit, zboruri acrobatice, parasutare in tandem etc.), pana la experiente ambientale de relaxare ( zbor cu balonul , SPA, degustari de vinuri, Orient Express etc.) sau experiente incendiare la cele mai tari concerte sau meciuri de fotbal ale momentului (spectacole pe Broadway sau West End, meciuri din Primera Division, Premier League sau Cupele Europene etc.)”, ne-a explicat Marta Avram, PR Travel Studio .

Un pachet de vacanta in Paris, la volanul unui bolid Ferrari, costa 478 euro de persoana, conform agentiei Travel Studio. Pretul asigura 2 nopti de cazare cu mic dejun, intr-un hotel de 4 stele, taxele hoteliere si experienta unui Ferarri F430 F1 Test Drive pentru o persoana.

Pentru aceasta din urma, turistii primesc un scurt curs teoretic despre pilotare, informatii despre caracteristicile masinii, echipamentul necesar, asigurarea RC Ecole de Pilotage Automobile, diploma de participare si tururile ca atare.

Daca vrei sa stii ce poti face in Paris intr-o minivacanta de 2 zile, citeste articolul Cat te costa un weekend la Paris.

Plimbare cu balonul deasupra Africii

Un safari african, combinat cu o plimbare in balon, constituie una dintre cele mai frumoase experiente pe care le poti avea pe continentul negru. In Parcul National Masai Mara, un safari cu balonul ajunge la 385 euro de persoana, conform agentiei J’Info Tours.

Masai Mara este o rezervatie naturala din sud-vestul Kenyei, in continuarea altui parc national foarte cunoscut, Serengeti. Fauna este reprezentata in cea mai mare parte de catre mamifere, pasari si reptile. Printre mamifere, se intalnesc aici maimute, girafe, zebre si hipopotami. Turistilor li se recomanda sa nu faca galagie, pentru a nu tulbura viata animalelor si pentru a se putea bucura de sunetul natural al regiunii. Hranirea animalelor este interzisa.

Plimbarea cu balonul permite survolarea uneia dintre cele mai greu accesibile parti din rezervatie si admirarea viatii salbatice de aici. Dupa coborare, turistilor li se ofera un mic dejun in natura, cu sampanie, vin, suc de portocale, apa minerala, cafea  si ceai.

Vacante in caiac

Sporturi extreme pe apa se pot face chiar in Romania, pe Mures si Arges: rafting, caiac, canoe. Astfel de tururi au loc pe rauri cu dificultate usoara si medie, iar traseele au intre 13 si 40 km. In functie de alegere, un circuit poate avea incluse echipamentul de rafting, caiac sau canoe (barca, vasle, vesta de salvare, costum si incaltaminte din neopren, casca de protectie), instructajul si ghidajul.

Un minisejur de 2 nopti costa de la 125 euro de persoana, conform agentiei Infinity Travel . Pe langa actvitatea sportiva si echipament, in pret sunt incluse 2 nopti de cazare cu demipensiune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea