Vacante

#discount vacante #pret fix #early booking #vacanta vara 2009 #vara 2009 #reduceri

Vacanta pentru vara 2009 vine cu reduceri de pret

Daca vrei sa beneficiezi de un pret bun pentru vacanta ta la vara, poti rezerva un sejur chiar de luna aceasta si vei primi o reducere. Pe langa discounturi, operatorii de turism oferta extraservicii si o mai mare transparenta a costului total.

Vacantele accesibile in early booking pentru perioada de vara

O modalitate de a obtine un pret bun pentru vacanta de vara este sa faci rezervare din timp. Ofertele de early booking sunt deja disponibile in cataloagele operatorilor de turism, iar reducerile merg pana la 30 – 35% din pret.

Un pachet pentru Turcia, cu rezervare pana pe 1 martie 2009, asigura o reducere de pana la 25% din pret, conform agentiei Mgta Travel. Pentru Tenerife, un sejur de vara rezervat si platit cu 50% din suma pana pe 15 martie 2009 implica o reducere de pret de 40 euro de persoana pentru hotelurile de 4 si 5 stele sau de 30 euro/persoana pentru cele de 3 stele (agentia Boreal Tours). Sejururile din Albena, Bulgaria, cu ultra all inclusive la un hotel de 4 stele, propun reduceri de 7% pentru plata integrala pana pe 18 februarie, potrivit agentiei Meridian Travel.

Alte avantaje ale ofertelor de vara

Exista extraservicii gratuite oferite la hoteluri, pentru statiunile de pe litoral. Multe dintre acestea asigura meniuri speciale pentru copii, sezlong, umbrela si prosoape de plaja gratuite, programe de divertisment pentru cei mici, tobogane cu apa si altele.

Astfel, daca mergi in iulie in Kusadasi, poti plati 34 euro pe noapte, la un hotel de 4 stele cu demipensiune, iar pentru primul copil cu varsta mai mica de 12 ani se ofera gratuitate. Daca al doilea copil are mai putin de 2 ani, si pentru el reducerea facuta este de 100%. Oferta asigura plaja privata cu sezlonguri si umbrele gratuite, conform agentiei Bliss Travel . 

O alta modalitate de a atrage turistii o reprezinta transparenta costului unei vacante. Pentru ca sumele promovate in reclame nu sunt intotdeauna cele reale si pentru ca a devenit mai important ca niciodata fixarea unui buget clar pentru concediu , exista acum oferte cu toate taxele incluse in pretul afisat.

Cei care doresc sa calatoreasca in Creta, platesc de la 355 euro de persoana, cu taxe incluse, iar pentru rezervarile pana pe 28 februarie 2009 , se acorda discounturi de maxim 20% din pret, conform agentiei Perfect Tour.

“Am efectuat o modificare anul acesta, in sensul ca am inclus toate taxele in pret”, a afirmat Raimondas Useckas, Chief Executive Officer Flynova, la conferinta de lansare a ofertelor de vara. Aceste costuri suplimentare inseamna taxele de pasager, taxele de aeroport si toate celelalte plati obligatorii. Prin urmare, odata platit pachetul de vacanta, turistul trebuie sa-si asigure doar banii de buzunar.

De exemplu, o saptamana in Kemer, Antalya, costa de la 499 euro de persoana, cu taxele de pasager incluse. Pachetul asigura biletul de avion, cazarea cu all inclusive, transferul de la aeroport si asistenta turistica. 

O alta noutate a companiei, legata de bugetul stabilit clar, se refera la ofertele cu pret fix . Conform catalogului de vara 2009, turistii vor beneficia de „garantarea pretului pentru vacantele achiziţionate”, anunta un comunicat Flynova.

Cei care isi rezerva vacanta in luna februarie primesc banii inapoi in cazul in care, ulterior, pretul pachetului turistic scade. Daca pretul creste, atunci clientul care a achitat integral pachetul nu este obligat sa plateasca nimic in plus. Compania este cea care acopera diferenta de pret.

Potrivit aceleiasi companii, in early booking, rezervarile facute in februarie implica o reducere de pana la 20%, iar cele facute in martie, pana la 15%.

Participa la concursul de turism si castiga genti de calatorie Lamonza pentru vacanta ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea