Vacante

#iarna #vacanta #vacanta ieftina # vacanta ski

Vacanta la ski, mai ieftina dupa sarbatori

Incepand cu luna ianuarie 2013, ofertele de cazare din statiunile de ski au preturi mai mici decat cele practicate in perioada sarbatorilor de iarna. Pentru a face economie, o solutie buna este planificarea vacantei intre ianuarie si aprilie, in special atunci cand este vorba despre o destinatie de ski foarte cautata.


Cat te costa vacanta la ski in Romania, in iarna 2013

Poiana Brasov este una dintre cele mai moderne si mai populare destinatii de ski din Romania. In ianuarie 2013, un sejur de 4 nopti costa 140 euro de persoana, spre deosebire de Revelion, cand acelasi pachet costa 370 euro. In februarie, sejurul de 4 nopti ajunge la 120 euro de persoana. Pachetul asigura cazarea cu doua mese pe zi intr-o vila de 3 stele.


Cat te costa vacanta la ski in Bulgaria, in iarna 2013

Una dintre cele mai populare statiuni de ski din Bulgaria este Borovets. Aici, o camera la un hotel de 4 stele costa 33 euro pe noapte, cu incepere din 4 ianuarie 2013, spre deosebire de 60 euro de Revelion. Dupa 16 ianuarie, aceeasi camera costa 28 euro. Oferta asigura cazarea cu doua mese pe zi.

In statiunea Bansko, dupa 4 ianuarie, o camera la un hotel de 4 stele costa 44 euro, iar dupa 12 ianuarie pretul ajunge la 38 euro pe noapte. Intre 19 ianuarie si 31 martie 2013, camera costa 31 euro. Pretul include cazarea cu demipensiune.


Cat te costa vacanta la ski in Austria, in iarna 2013

Austria este printre cele mai indragite destinatii de ski din strainatate pentru turistii romani. Printre statiunile austriece de top se numara Bad Gastein. Dupa 5 ianuarie 2013, pretul unei camere la un hotel de 3 stele din statiunea montana Bad Gastein scade de la 68 la 59 euro pe noapte. Pana pe 5 aprilie 2013, aceeasi camera ajunge sa coste 52 euro pe noapte. Pretul asigura cazarea cu demipensiune.


Cat te costa vacanta la ski in Italia, in iarna 2013

O alta destinatie buna pentru ski este Italia. Aflata la o distanta acceptabila pentru multi romani si preturi mai bune decat cele din statiunile de lux din Franta sau Elvetia, Italia pune la dispozitia turistilor destinatii de iarna precum Monte Bondone. In ianuarie, o camera la un hotel de 4 stele costa 70 eur, in loc de 100 in perioada sarbatorilor. In februarie, pretul ajunge la 60 euro, iar din 2 martie, la 50 euro.

Sursa foto: ua-traveling.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea