Vacante

#rezervari vacante #sejur in romania # vacanta in romania #oferte vacanta #vacante ieftine

Vacanta in Romania, trendul anului 2016

In ultimii ani, romanii au tot luat cu asalt plajele din Bulgaria, Turcia si Grecia. Dar cum tot mai multi straini veneau sa isi petreaca vacantele la noi, si romanii au inteles ca tara are inca multe lucruri frumoase de dezvaluit, asa ca noul trend este concediul in Romania.

 

Avem o tara frumoasa, indiscutabil. Nu ne lipseste nimic, de la munte, la mare, de la defileul Dunarii, la Delta, de la depresiuni, pana la dealuri line. Avem hoteluri, pensiuni, case de vacanta luxoase sau in stil pur traditional romanesc. Cu alte cuvinte, avem unde si de ce sa ne facem vacanta intre granitele tarii.

In plus, o vacanta in Romania este o varianta mai comoda si mai ieftina decat una petrecuta peste hotare. Cele mai populare destinatii pentru concediul de vara raman statiunile de pe litoralul Marii Negre, dar si cele balneare sau cele de pe Valea Prahovei si din Bucovina.

Portalul oferteturism.ro a lansat o serie de pachete turistice in Romania pentru toate buzunarele, cu reduceri care ajung pana la 50% pentru un sejur.

Sejur la mare

Cum vara te duce cu gandul la mare si caldura de afara te face sa te gandesti la o baie racoritoare, atunci mai mult ca sigur ca iti doresti un sejur la mare. Patru zile la Olimp, intr-un hotel de trei stele, costa 379 de lei pentru doua persoane, in oferta aflata acum la jumatate de pret fiind inclus si micul dejun. Pachetul turistic de acest tip e valabil pentru luna iunie si pentru primele 15 zile ale lui septembrie.

Sejur romantic la munte

Ii poti face o surpriza persoanei iubite oferindu-i un sejur romantic de neuitat la Predeal, intr-un hotel de lux de cinci stele. Pentru doar 699 lei in loc de 1099 lei beneficiezi de cazare in camera dubla, mic dejun, SPA, masaj de relaxare si alte surprize pentru 2 persoane!

Sejur in Bucovina

Pentru un sejur in Romania exista o multime de variante, iar una dintre ele vizeaza Bucovina. Platesti doar 150 de lei pentru un sejur de doua nopti in Bucovina pentru doua persoane, la Campulung Moldovenesc si ai si micul dejun inclus.

Sejur in Apuseni

Nu poti spune ca iti cunosti cu adevarat tara daca nu ai petrecut macar o vacanta in Apuseni. Prin intermediul aplicatiei oferteturism.ro pentru tableta si telefon poti cumpara sejurul de 7 zile in Apuseni - "Drumetii si pesteri". Pentru doar 1.790 lei/sejur beneficiezi de cazare, masa si de program turistic special.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea