Vacante

#litoral #vacanta #romania #destinatii # vacanta in romania # destinatii vara

Vacanta in Romania: destinatii pe litoral pentru august 2011

Daca vrei sa mergi la mare in aceasta luna este bine sa-ti rezervi repede o camera pentru ca litoralul romanesc este destul de aglomerat. Vremea buna, promotiile facute de autoritatile din turism si perioada de concedii au adus in statiunile de la Marea Neagra multimi de turisti.

ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania) a anuntat ca la sfarsit de saptamana in weekendul 6-7 august 2011, gradul de ocupare a fost de aproape 100%. "Acest fapt se datoreaza tarifelor si ofertelor atractive de care turistii au beneficiat in acesta perioada, vremii frumoase, perioadei de concedii si nu in ultimul rand campaniei de promovare a unei imagini si atitudini pozitive fata de Litoralul Romanesc pe care Asociatia Litoral – Delta Dunarii o deruleaza permanent" se arata intr-un comunicat ANAT.

Cei care vor sa profite de ultima luna din plin sezon turistic trebuie sa se grabeasca. In august se mai pot bucura de vreme frumoasa si stabila. In aceasta perioada au loc pe litoralul romanesc si o serie de evenimente. Iata-le in continuare:

  • 10 iulie - 31 august, Jupiter: Maratonul teatrelor
  • 5-7 august, Mamaia: Fashion TV Summer Festival
  • 10-15 august, Mangalia: festivalul mangalia
  • 15 august, Constanta-Mangalia: Ziua Marinei Romane
  • 17-21 august, Jupiter: Festivalul de rock YouthRockFest
  • 21-29 august, Vama Veche: Festivalul Stufstock
  • 22-28 august, Constanta: Festivalul National de Muzica Usoara.
     

Cat te costa o vacanta la mare , pe litoralul romanesc
 

In Constanta, o saptamana de vacanta la un hotel de 3 stele costa 540 lei pentru cazare fara masa, 720 lei pentru cazare cu mic dejun si poate ajunge la 1470 lei pentru cazare cu 3 mese pe zi. In Saturn, un sejur de 6 nopti costa 690 lei de persoana pentru o camera dubla intr-un hotel de 3 stele cu pensiune completa. In Saturn, un sejur de 5 nopti incepe de la 340 lei de persoana (doar cazare) si ajunge la 860 lei pentru cazarea cu 3 mese pe zi.

Sfaturi: cauta ofertele de vacanta care includ, pe langa cazare si masa, alte servicii sau facilitati. Poti primi in pachetul de baza si doua proceduri de tratament insotite de o consultatie medicala la inceputul sejurului. De asemenea, poti sa optezi pentru o oferta din programul " Zile gratuite de vacanta ". Astfel, platesti 6 nopti si poti sa stai 7 sau 8 nopti la aceeasi bani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea