Vacante

#vacanta in pandemie #destinatii sigure #zanzibar #destinatii de vacanta #destinatii exotice #maldive #republica dominicana

Vacanta in pandemie! 3 destinatii exotice perfecte pentru luna februarie

Pandemia de coronavirus a inchis majoritatea granitelor in ultimul an. Multe vacante au fost anulate, iar cei mai multi abia asteapta sa revenim la normalitate pentru a putea calatori din nou. Pana atunci insa, daca te-ai saturat de frig poti evada intr-o zona tropicala, unde nu exista restrictii de calatorie.

Iata trei destinatii unde, cel putin momentan, poti merge intr-o vacanta de vis.

Maldive

Maldive este una dintre cele mai cunoscute si apreciate destinatii exotice. Spectaculosul arhipeleag este o destinatie de top pentru indragostiti. Lagunele albastre, plajele cu nisip fin, vegetatia luxurianta te fac sa te simti ca in paradis. Superbul arhipeleag cuprinde peste 1100 de insule, dintre care aproximativ 80 sunt insule turistice. Toate dispun de acel colt de Rai pe care toata lumea il cauta.

Zanzibar

Zanzibar este un alt colt de lume desprins parca din Rai. Cu plajele superbe cu nisip fin si ape de un turcoaz ireal, dar si vegetatie exotica, Zanzibar este o destinatie ideala pentru cei care adora marea. Aici poti inota cu rechinii, poti face snorkeling pentru a admira sute de specii de pesti colorati in mediul natural si te poti bucura de preparate delicioase cu fructe de mare si peste, dar nu numai. Iar totul se imbina cu o cultura unica, diferita de cea din alte locuri ale lumii, dar si cu oameni extrem de prietenosi si ospitalieri. Cu alte cuvinte: destinatia de vis!

Republica Dominicana

Republica Dominicana este considerata de multa lume drept una dintre cele mai frumoase destinatii din lume. Inagineaza-ti plaje cu cel mai fin nisip, ape cristaline si in spate o vegetatie luxurianta, care te duce cu gandul la o jungla. Aici poti admira pasari o multime de pasari exotice in mediul lor natural, dar si pesti exotici in apele de un turcoaz idilic. 

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea