Vacante

# vacanta londra #obiective turistice londra #obiective turistice #londra

Vacanta in Londra? Ce nu trebuie sa ratezi!

Ti-ai planificat o vacanta la Londra? Londra este cel mai vizitat oras european si printre cele mai bogate orase in monumente istorice si culturale din lume. Nu-i de mirare ca este vizitata anual de peste 27 de milioane de turisti.

Fiecare zona din Londra are o multime de atractii turistice si nu numai. Asadar nu vei avea cum sa te plictisesti nici macar o clipa. Iata care sunt cele mai importante obiective turistice pe care este musai sa le vizitezi cand ajungi aici!

Hyde Park este unul dintre cele mai cunoscute parcuri din lume si cel mai mare din Londra. Parcul este locul de intalnire perfect pentru iesirile in aer liber sau pentru picnic. Hyde Park este locul perfect pentru a face o plimbare cu barca sau pentru a admira lebedele, dar si pentru a lua o gura de aer proaspat.

Westminster

Westminster este centrul politic al Londrei si gazduieste Casa Parlamentului si faimosul ceas Big Ben. Cu siguranta, un obiectiv turistic de neratat atunci cand ajungi la Londra.

London Eye

O calatorie la Londra nu este completa fara o vizita la faimoasa roata London Eye. Aceasta a fost construita pentru a celebra intrarea in noul mileniu, iar astazi turistii se urca in London Eye pentru a admira de sus frumosul oras.

Soho

Cei care vor sa simta din plin ce inseamna viata de noapte londoneza, nu trebuie sa rateze faimosul cartier Soho. Numeroase baruri, cafenele, cluburi, teatre si restaurante fac din Soho unul dintre cele mai cautate puncte de atractie din oras.

Plimbare pe Tamisa

Tamisa este cel mai lung rau din Anglia si nu poti parasi frumoasa metropola englezeasca fara sa faci o plimbare cu barca, pentru a admira de pe apa Tower Bridge, Parlamentul, London Eye si alte obiective istorice din oras.

Baker Street

O zona emblematica a Londrei este si faimoasa Baker Street, cunoscuta si pentru ca aici a locuit faimosul detectiv Sherlock Holmes. Astazi, poti vizita muzeul Sherlock Holmes care se afla chiar langa statia Underground si daca tot te afli in zona, viziteaza si muzeul figurilor de ceara, Madame Tussauds.

The O2 Arena

Initial O2 Arena a fost construita penntru a celebra trecerea in acest mileniu si purta numele de Millennium Dome. Atunci era un loc care gazduia multe expozitii si ateliere in special pentru copii.

Astazi, O2 Arena este locul in care se desfasoara cele mai mari concerte si show-uri din Europa, gazduind frecvent nume faimoase din industria diverstismentului.

China Town

Si la Londra vei gasi China Town si este chiar un cartier pe care nu trebuie sa il ratezi. Viata in China Town este de-a dreptul vibranta, iar experienta de aici este unica. In cartierul chinezesc din Londra gasesti restaurante cu mancare asiatica autentica, baruri si magazine.

Piccadilly Circus

Piccadilly Circus este un loc foarte usor de descoperit datorita luminilor si ecranelor imense. Inca din secolul 17, Piccadilly Circus este unul dintre cele mai aglomerate puncte din Londra. De aici poti ajunge usor la unele dintre cele mai mari teatre si cluburi din oras.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea