Vacante

#bilete de avion #taxe #grecia #aeroport

Vacanta in Grecia este mai ieftina. Statul elen elimina taxele de aeroport

Ministerul Elen al Transporturilor a decis sa elimine taxele pentru aterizare, decolare si stationare, pentru toate tipurile de avioane, pe toate aeroporturile din Grecia , cu exceptia Aeroportului International Atena. Aceasta facilitate va fi valabila din aprilie in decembrie 2011.

Bilete de avion mai ieftine
 

In scopul sprijinirii turismului prin impulsionarea si cresterea zborurilor spre Grecia, Ministerul Elen al Transporturilor a luat decizia de a elimina taxele de aeroport (este vorba despre taxele operationale - aterizare, stationare si decolare) pe toate aeroporturile tarii, mai putin pe cel din Atena (A.I.A. Eleftherios Venizelos). Eliminarea taxelor de aeroport este o decizie care se refera la perioada 1 aprilie – 31 decembrie 2011.

Astfel, turistii care vor calatori in Grecia in acest an isi vor cumpara bilete de avion mai ieftine. Reducerea de preturi la biletele de avion se aplica zborurilor companiilor traditionale, precum si zborurilor charter , deci, implicit, vacantelor in Grecia care includ in pachet si biletul de avion, pe langa cazare, mese si alte servicii.

Pentru ofertele charter, valoarea totala a taxelor de aeroport este de aproximativ 95 de euro. In ceea ce priveste companiile de linie, valoarea taxelor difera in functie de destinatia respectiva.
 

Update:
 

Fiind vorba despre taxele operationale, deocamdata nu se stie la cat se ridica exact suma care va fi scazuta din costul total, fiecare companie urmand sa faca respectivele calcule in functie de taxele percepute de aeroporturile in cauza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea