Vacante

#turism #vacanta europa #destinatii vacanta # vacanta toamna #vacanta toamna 2012

Vacanta in Europa in toamna 2012

Toamna 2012 este o perioada potrivita pentru a descoperi Europa pe mare sau pe uscat. Operatorii de turism propun croaziere, sejururi si circuite in unele dintre cele mai frumoase destinatii sau trasee europene. Cele mai ieftine oferte pornesc de la 20 euro pe noapte.

Vacanta relaxanta in Corfu

In luna septembrie se poate face inca plaja in Grecia si baie in mare. Unele dintre cele mai atractive tarife pentru o vacanta relaxanta sunt cele din Corfu. O vacanta de 6 zile cu transport inclus costa in jur de 130 euro de persoana. Pachetul contine transport cu autocarul si 6 nopti de cazare fara masa intr-o vila de 3 stele.

Vacanta in Romania in toamna 2012

In toamna 2012 poti petrece cateva zile intr-un sat pescaresc din Delta Dunarii. Complexele hoteliere cuprind apartamente si camere, terase, sali de conferinta, baruri, locuri amenajate pentru foc de tabara sau barbeque etc. O camera costa de la 20 euro pe noapte, fara masa si fara transport.

Cei care prefera muntele pot merge in Bucovina. La un hotel de 3 stele din regiune, o camera costa 21 euro pentru cazare cu mic dejun sau 31 euro pentru cazare cu 3 mese pe zi.

Circuite in Europa in toamna 2012

Toamna este o perioada perfecta pentru circuite europene. Persoanele care dispun de mult timp au posibilitatea sa stea aproape 20 de zile in Europa, vizitand cele mai frumoase orase ale continentului. Un tur european de 19 zie costa 1000 euro de persoana si include 8 - 9 tari.

O alta posibilitate este sa optezi pentru o anumita destinatie pe care sa o descoperi in profunzime. Sicilia este una dintre cele mai ofertante destinatii ale Italiei. Un circuit de 8 zile in Sicilia in toamna 2012 costa 580 euro de persoana.

Croaziere in toamna 2012

In septembrie, octombrie si noiembrie preturile la croazierele din Europa sunt accesibile. O cabina costa intre 300 si 550 euro pentru o saptamana. Poti calatori pe mare, cu plecare din Italia, pentru a vedea destinatii precum Savona, Palermo, Palma de Mallorca, Valencia, Marsilia etc. Pretul asigura cazarea cu pensiune completa, participarea la activitatile de divertisment de la bordul vasului si accesul la toate facilitatile acestuia.

Pe langa acest pret, se plateste suplimentar pentru transport pana in orasul de imbarcare, excursii optionale la tarm, bacsisuri, asigurarea navala si taxele portuare.

Foto: encompassmag.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea