Vacante

#vacanta #destinatii de vacanta #bangkok #vacanta in bangkok

Vacanta in Bangkok, cel mai vizitat oras din lume in 2013

Bangkok a fost desemnat cel mai vizitat oras din lume in 2013, conform datelor publicate in clasamentul anual Global Destinatin City Index. Este de asteptat ca aproximativ 16 milioane de vizitatori sa paseasca in capitala Thailandei anul acesta, iar daca vrei sa te numeri printre ei, afla ca ai o multime de activitati la dispozitie, pentru o vacanta de neuitat.


Vizita la Marele Palat din Bangkok

Construit in secolul al XVIII-lea, Marele Palat din Bangkok reprezinta una dintre principalele atractii ale orasului. Este vorba despre o constructie opulenta, un templu budist somptuos, presarat cu statui si basoreliefuri aurite. Piesa de rezistenta a imensului templu este o statuie din smarald care il infatiseaza pe Buddha.



Sursa foto: beststylez.com


Vizita la Wat Arun

Un alt obiectiv turistic important in Bangkok este templul Wat Arun. Cunoscut si sub numele de Templul Apusului, Wat Arun este locul de unde pot fi admirate cele mai frumoase apusuri de soare.



Sursa foto: templeinbangkok.blogspot.com


Piata plutitoare Damnoen Saduak

Daca simti nevoia sa cumperi fructe proaspete, nicaieri nu gasesti o marfa mai buna decat in piata plutitoare Damnoen Saduak. Pietele plutitoare sunt adevarate atractii in Thailanda, deoarece iti ofera posibilitatea sa-ti faci cumparaturile pe apa, direct dintr-o barcuta.



Sursa foto: onestep4ward.com


Experienta acvatica la Siam Ocean World

Siam Ocean World este un imens parc de distractii acvatic, unde poti admira zeci de specii de pesti si de alte vietuitoare marine. Acvariile inalte si transparente formeaza o arcada, astfel incat, odata ce patrunzi in parc, ai impresia ca esti pe fundul oceanului si poti vedea cum rechinii se apropie amenintator de tine.



Sursa foto: tica.or.th


Relaxare in Parcul Lumphini

Parcul Lumphini iti da ocazia sa evadezi din jungla urbana si sa te relaxezi in mijlocul naturii. Spre deosebire de alte atractii din Bangkok, pentru a intra in parcul Lumphini nu trebuie sa platesti nimic, poate doar micile delicii pe care vrei sa le savurezi in timp ce te plimbi pe aleile largi si marginite de plante si flori care mai de care mai frumoase.



Sursa foto: myplacesinthailand.com



Sursa foto: thailandimpression.com

Sunt multe de vazut si de facut in Bangkok, orasul care nu doarme niciodata. Pe langa activitatile de zi, in Bangkok ai ocazia sa te distrezi in cele mai diverse moduri, deoarece viata de noapte este bine dezvoltata in capitala Thailandei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea