Vacante

#paste #vacanta #vacanta de paste

Vacanta de Paste in Romania sau in Bulgaria? Unde este mai ieftin sa mergi

Multi dintre romani asteapta cu sufletul la gura mini-vacanta de Paste si de 1 Mai, pentru o mica escapada in afara localitatii. Hotelierii se intrec in oferte si sejururi pentru toate buzunarele.

 

Daca in anii precedenti era mi ieftin sa mergi in Bulgaria, anul acesta, pe fondul pandemiei, vei gasi oferte foarte bune si in Romania, atat la mare cat si la munte. Hotelierii au preferat sa lase din preturi pentru a nu-si pierde clientela.

Iata, asadar, cati bani trebuie sa scoti din buzunar pentru un sejur de Paste si 1 Mai.

Vacanta de Paste si 1 Mai in Bulgaria

Un sejur de trei nopti in perioada  30.04-04.05.2021 incepe de la 80 de euro de persoana, in camera dubla, in sejur all-inclusiv. Acest pret este valabil penru hotelurile de 3-4 stele. Preturile urca la 110-130 la hotelurile de patru stele, care ofera si servicii pe masura. Iar daca vrei sa optezi pentru un hotel de cinci stele trebuie sa scoti din buzunar 180-200 de euro.

Pentru vacanta de Paste sunt preferate zonele din nordul litoralului, precum Nisipurile de Aur sau Albena.

"Pentru acest an, se recomanda hotelurile de top de 4-5 stele. Aceastea ofera un program specific sarbatorilor pascale ce include acces gratuit la centrul SPA (piscina interioara, sala de fitness, sauna), mancaruri traditionale (in unele cazuri specific romanesti) si o gama de bauturi internationale (la regimul ultra all inclusive)", declara Sebastian Constantinescu, CEO Travel Planner, pentru ziare.com.

Daca faci rezervari din timp, poti beneficia si de reduceri de pana la 20% la agentii. 

Vacanta de Paste si 1 Mai in Romania

Preturile pentru un sejur de Paste si de 1 Mai, in Romania, sunt mai mici decat in mod normal. Hotelierii au mai lasat din pret pentu a nu-si pierde clientii pe fondul pandemiei de coronavirus, mai ales ca nu au voie sa functioneze la capacitate maxima. Acestia se bazeaza pe faptul ca multi dintre romanii care inainte isi pertreceau vacantele in strainatate, vor opta pentru un sejur in Romania, pentru a fi mai aproape de casa, dar si din prudenta.

Un sejur la mare, in Mamaia, la un hotel de patru stele porneste de la 500 de lei de persoana, pentru trei nopti de cazare, cu mic dejun inclus. In cazul unui hotel de cinci stele preturile portnesc de la 650 de euro, pentru trei nopti de cazare.

In sudul litoralului, in schimb, preturile incep de la 380 de lei de persoana pentru trei nopti, la hotelurile de patru stele, iar in cazul hotelurilor de cinci stele preturile pleaca de la 630 de lei de persoane, pentru trei nopti de cazare.

Daca preferi sa mergi la munte, in Sinaia preturile pentru cazare pornesc de la 460 de lei de persoana pentru 3 nopti de cazare la un hotel de patru stele, si de la 670 de lei pentru un hotel de cinci stele. Preturi mai mici gasesti in Predeal, unde sunt aproape la jumatate fata de cele din Sinaia.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea