Vacante

#oferte speciale #vacante #reduceri #egipt #tunisia #austria #slovacia

Vacanta de iarna aduce promotii si oferte speciale

Pachetele de vacanta pentru ultimele luni de iarna au ajuns la mai putin de jumatate de pret, in comparatie cu cele practicate de Craciun si revelion.

Preturile sejururilor au scazut cu pana la 60% fata de vacantele vandute de agentii pentru sarbatorile de iarna, anunta Wall–Street. Aceste scaderi mari de preturi impacteaza atat vacantele externe, cat si cele interne, in special in zonele montane.

Vacante la schi pe bani putini

Unele dintre cele mai promovate destinatii in aceasta perioada sunt statiunile montane, unde turistii scot mai putini bani din buzunar pentru o vacanta pe partie. Astfel, in Bulgaria, gasesti oferte cu reduceri de 10% - 15% la ofertele agentiilor de turism, pentru rezervarile facute din timp. In perioada ianuarie – februarie 2009, o camera la un hotel de 4 stele din Bansko costa intre 32 si 48 euro, potrivit agentiei Apsa Travel. Se acorda reduceri de 15% pentru rezervarile facute pana in 6 februarie 2009 .

In Tirol, o vacanta la schi pe partiile austriece te costa 375 euro, potrivit ofertei Mareea . Pachetul include 7 nopti de cazare cu mic dejun la o pensiune de 3 margarete. Daca alegi Slovacia, preturile raman la fel de atractive: 309 euro pentru o saptamana in statiunea Strbske Pleso .

Vacante de februarie cu preturi speciale

Alte pachete de o saptamana, la preturi promotionale, gasim la vacantele pentru destinatii exotice precum Egipt sau Tunisia. Un sejur de 7 zile in Sousse incepe de la 199 euro de persoana, potrivit agentiei AlfaΩ SRL. Pachetul asigura cazarea cu demipensiune, intr-un hotel de 3 stele.

Si in Egipt sejururile incep de la 300 euro de persoana, daca alegem sa petrecem o saptamana pe litoralul Marii Rosii. Cei care nu au vizitat inca Egiptul pot alege croazierele. Preturile acestora depaseau in mod normal 1000 euro de persoana. In aceasta perioada, insa, o croaziera in Egipt ajunge la 680 euro de persoana, conform agentiei Riela Tour si are o durata de 8 zile.

Companiile de croaziera, ale caror oferte erau destinate de obicei turistilor cu dare de mana, au scazut si ele preturile. Astfel, gasim diverse optiuni de croaziera intre 299 si 900 euro de persoana, in functie de traseu si companie. In perioada februarie – martie 2009, o croaziera pe Mediterana incepe de la 299 euro de persoana, potrivit agentiei Komsi Travel .

Si pensiunile din Romania propun oferte speciale in aceasta perioada, pentru cei care doresc o scurta iesire la munte. Pentru un weekend la Bran se plateste o suma de 66 RON de persoana, la o pensiune de 3 margarete, conform agentiei Infinity Travel .

Alte oferte la preturi mici gasesti in articolul Vacante pentru bugetul de criza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea