Vacante

#vacante ieftine Craciun #vacanata de Craciun cu bani putini #oferte vacanta craciun #vacanta de craciun

Vacanta de Craciun, cu traditii si magie. Locuri de poveste, cu bani putini

Ofertele de Craciun sunt una mai atractiva decat alta. Mai toate includ programe si meniuri speciale de Craciun, iar in aceasta perioada au si reduceri deloc de neglijat!

Daca ti-ai propus sa petreci Craciunul 2017 la Sighisoara, cu early booking, ai reducere de 20% si vei plati pentru sejur 800 lei/pachet 3 nopti pensiune completa. In Ajunul Craciunului vei lua parte la petrecerea traditionala cu nuzica populara, ritualul taierii porcului, cu pomana porcului, tuica, vin fiert, cina de Ajun cu foc de tabara. In ziua de Craciun, vei primi vizita corului de colindatori, dar si pe cea a lui Mos Craciun. Detalii aici.

Si la Sinaia, te poti bucura de cina festiva in seara de 25 decembrie 2017 cu DJ, Mos Craciun si colindatori. Oferta de 3/4 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Mare Neagra Sinaia are in aceasta perioada o reducere de 10%. Iat-o aici.

Daca preferi sa faci Craciunul la Bran, oferta cu 3 nopti cazare demipensiune, cina festiva, impodobirea bradului, venirea lui Mos Craciun, taierea si pomana porcului si formatie are reducere 10% la Complex Valtoare!

 

Reducere de 15% ai si la Busteni, pentru un pachet de 4 nopti de cazare cu mic dejun si mese incluse.

 

Craciun 2017 in strainatate

Si ofertele pentru vacanta de Craciun in strainatate au incluse program specific de sarbatori, dar si reduceri. Un circuit 5 nopti/ 6 zile, cu mic dejun inclus, Budapesta-Viena are reducere de 15%. Pachetul mai include, in afara de cazare: transport autocar conform normelor internationale; însotitor de grup; vizitele incluse in program.

Daca vrei sa petreci Craciunul la Venetia, vei scoate din buzunar 977 ron/pers pentru 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3 de stele, cu insotitor de grup si transport autocar! Oferta o gasesti aici.

Nai multe oferte de turism de Craciun  gasesti aici. 

Sursa foto: mommysmemorandum.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea