Vacante

#vacanta #paste #grecia #croaziera #destinatii de vacanta #1 mai #bulgaria # oferte turistice

Vacanta de 1 mai si de Paste in strainatate

In 2013, ziua libera, dedicata relaxarii la gratar si picnic, de 1 mai iti ofera sansa de a-ti crea o minivacanta in toata regula alaturi de cei dragi pentru a celebra, in acelasi timp, si sarbatoarea Pastelui din data de 5 mai. Planuiesti sa evadezi din rutina alegand un sejur in afara tarii pentru vacanta comuna de 1 mai si de Paste? Iata cateva dintre cele mai tentante oferte!


Vacanta de 1 mai si de Paste in Bulgaria

Poti petrece cateva zile de huzur si relaxare pe litoralul bulgaresc la preturi incepand de la 29 euro pe noapte! Te poti bucura de un sejur de acest tip in vacanta de 1 mai si de Paste in Bulgaria in Obzor, la hotelul Aparthotel de patru stele, cu pensiune completa.

Pretul sejurului include si o cina festiva de 1 mai si una de Paste, plus acces gratuit la piscina exterioara, fitness, jacuzzi, darts, tenis. Totodata, se asigura animatie pentru copii, acces gratuit la Vip Kids Club si, la cerere, baby cot.

Transportul nu este inclus. Oferta vine din partea agentiei Family Travel.


Vacanta de 1 mai si de Paste in Grecia

O vacanta reusita de 1 mai si de Paste poate fi organizata, cu buget redus, si in Grecia. O oferta tentanta vine din partea agentiei Mareea, care propune un sejur de 5 nopti, in perioada 1-6 mai 2013, la hotelul Kassandra de 4 stele din peninsula Halkidiki. Se asigura demipensiune, plus o serie de facilitati: acces la piscina, teren de joaca pentru copii, terenuri de sport etc.

De asemenea, in data de 4 mai, la finele slujbei de Inviere, se organizeaza o cina traditionala, iar in prima zi de Paste se va servi, de asemenea, un pranz adaptat sarbatorii crestine a Invierii Domnului. Gazdele vor asigura, totdata, si muzica live traditionala greceasca si program folcloric, miel la gratar si specialitati traditionale. Nu in ultimul rand, oaspetii vor fi intampinati cu oua rosii si o prajitura tradtionala greceasca de Paste.

Preturile pentru un astfel de sejur de 1 mai si Paste pornesc de la 178 euro/persoana.


Vacanta de 1 mai si de Paste in croaziera

Iti doresti sa ai parte de o vacanta de 1 mai si de Paste care iese din tipare? Varianta unei croaziere ar putea fi intocmai ceea ce cautai. Agentia Elena Travel vine cu o oferta de croaziera in Marea Mediterana, cu o durata de 8 zile si 7 nopti (plecare: 29 aprilie 2013) si opriri in porturi precum Messina-Sicilia, La Goulette (Tunisia), Barcelona, Genova.

Costurile pornesc de la 679 euro/persoana.

Sursa foto: icartours.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea