Vacante

#romania #sovata #baile felix #destinatii de vacanta #vacanta 1 mai #1 mai #statiuni balneare #1 mai 2013 #baile herculane #calimanesti

Vacanta de 1 mai in statiunile balneare din Romania

Statiunile balneare sunt luate cu asalt an de an de romanii dornici sa imbine utilul cu placutul in minivacanta de 1 mai. Pe langa distractia specifica acestei zile, persoanele care aleg cazarea in statiunile balneare au posibilitatea de a se relaxa in centre SPA. Vacanta de 1 mai bate la usa, dar inca mai ai timp sa-ti rezervi un loc de cazare in pensiunile sau hotelurile din statiunile balneare.


Vacanta de 1 mai la Baile Felix

Statiunea balneara Baile Felix se pregateste sa-si intampine turistii in vacanta de 1 mai si de Paste. Situata in judetul Bihor, statiunea Baile Felix dispune de bai calde cu ape minerale in bazine, instalatii pentru aplicatii calde de namol, piscine acoperite si in aer liber, plus o multime de alte spatii de recreere.

Pentru un sejur de 5 nopti la o pensiune de 3 stele din Baile Felix platesti in jur de 350 de lei de persoana, in pret fiind inclus micul dejun si masa festiva de Paste. Daca bugetul iti permite sa fii generos, te poti caza la un hotel de 4 stele din zona, care dispune de o baza de tratament si piscine interioare. Pentru un sejur de 3 nopti, cu dejun pascal si acces la facilitatile hotelului, platesti peste 900 de lei pentru 2 persoane.


Vacanta de 1 mai la Calimanesti – Caciulata

Situata in judetul Valcea, statiunea balneara Calimanesti – Caciulata este renumita pentru apele sale minerale, dar si pentru atractiile turistice din zona. Daca vrei sa-ti petreci vacanta de 1 mai si de Paste in aceasta statiune, trebuie sa stii ca un pachet turistic cu 2 sau 3 nopti de cazare la un hotel de 3 stele costa 250, respectiv 350 de lei de persoana.


Vacanta de 1 mai la Baile Herculane

Statiunea balneara Baile Herculane, din judetul Caras-Severin, abunda in izvoare termale cu proprietati curative. Profita de vacanta de 1 mai si de Paste pentru a vizita si obiectivele turistice din zona, printre care Cascada Vanturatoarea si Cheile Peciniscai. Preturile pentru un pachet turistic de 3 nopti la un hotel de 3 stele pornesc de la 400 de lei de persoana.


Vacanta de 1 mai la Sovata

Daca alegi sa-ti petreci vacanta de 1 mai si de Paste in statiunea balneara Sovata, situata in apropiere de Targu Mures, trebuie sa stii ca poti gasi cazare ieftina chiar in inima statiunii. De exemplu, pentru 2 nopti de cazare la un hotel de 2 stele pretul este de 200 de lei de persoana. In pret este inclus accesul la piscine, saune si sala de fitness. De asemenea, de 1 mai se va organiza o masa traditionala, cu preparate la gratar.

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea