Vacante

#top destinatii #destinatii de vacanta #delfini

Vacanta cu familia: top destinatii in care poti inota cu delfinii

Inotatul cu delfinii este una dintre experientele pe care trebuie sa le bifezi macar o data in viata. Delfinii sunt niste creaturi cu totul speciale, dotate cu o inteligenta uimitoare, iar cateva ore petrecute cu familia in compania lor inseamna magie, libertate si aventura.

Pe mapamond exista numeroase locuri unde poti inota cu delfinii, insa putine dintre ele le egaleaza pe cele de mai jos.

Hawaii

Multi dintre cei care au vizitat insulele Hawaii sunt de parere ca au vazut un colt de paradis: plaje perfecte, peisaje ireale si, de ce nu, fete frumoase. Nu trebuie sa ratezi nici ocazia de inota cu delfinii, recomandarile noastre fiind The Waikiki Aquarium si The Dolphin Institute din Honolulu.

Tortola

Probabil este pentru prima oara cand auzi de Tortolla, insa acest lucru nu este deloc un impediment pentru o excursie in aceasta zona. Tortolla este cea mai mare insula din arhipelagul Insulelor Britanice si, pe langa faptul ca poti zburda alaturi de delfini, ai parte de plaje desprinse din basm si de paduri tropicale luxuriante.

Mexic

O alta destinatie care merita toata atentia este Mexicul. Multi turisti vin aici pentru a face scuba diving si snorkeling. La fel de adevarat este ca in Mexic te poti relaxa inotand alaturi de delfini. O poti face fie la The Dolphin Center din Nuevoa Vallarta, fie la Dolphin Discovery din Cozumel.

Bahamas

De multe ori am auzit la radio sau la televizor despre cat de frumos este in Bahamas. O calatorie in Bahamas te ajuta sa-ti regasesti echilibrul sufletesc, sa-ti reincarci bateriile si sa privesti viata cu alti ochi. Ai multe locuri unde te poti balaci alaturi de delfini in acvarii, piscine sau in Oceanul Atlantic.

Fiji

Fiji este destinatia ideala pentru cei care adora sa faca sporturi nautice: surf, scuba diving etc. Te poti imprieteni cu delfinii plonjand direct in ocean sau inotand in acvariile special amenajate.

Florida

Incheiem lista cu destinatiile de vacanta in care poti inota alaturi de delfini cu insorita Florida. Iti recomandam trei locuri grozave: Dolphin Cove (in Key Largo), GulfWorld Marine Park (in Panama City Beach) si arhipelagul coral The Florida Keys.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea