Vacante

#vacanta #vacanta revelion #amsterdam #dubai # vacanta sarbatori # revelion 2012

Unde te distrezi in vacanta de revelion 2012

Au ramas mai putin de trei luni pana la sfarsitul acestui an. Daca vrei sa intri in 2011 cu zambetul pe buze, planifica vacanta de revelion intr-o destinatie unde sa ai parte de distractie.
 

Dubai
 

Dubaiul poate fi cea mai inspirata alegere pentru intrarea in noul an datorita naturii sale eclectice. Cei care ajung aici au posibilitatea sa se plimbe cu o corabie araba pentru a admira orasul de pe apa, sa viziteze moschei, muzee, palate si sa faca fotografii la Burj el Arab, cel mai luxos hotel din lume. O excapada la plaja, plimbari pe camila in desert, cina cu spectacol de dans si narghilele, fotografii la apus, in desert si cateva sesiuni de cumparaturi sunt cateva dintre activitati. O vacanta de o saptamana, de revelion, costa in jur de 620 euro de persoana.
 

Amsterdam
 

Amsterdam constituie una dintre destinatiile europene predilecte pentru amatorii de distractie. Orasul este foarte animat si ofertant in ceea ce priveste partea de entertainment . Ziua poti sa faci o plimbare cu vaporasul pe canalele orasului si sa vizitezi atractiile turistice olandeze, iar seara ai posibilitatea sa incerci restaurantele traditionale de pe Canalul Amstel. Viata de noapte intensa atrage turistii cu numeroase discoteci, baruri si cluburi. O vacanta de 5 zile de Anul Nou in Amsterdam costa in jur de 450 euro de persoana.
 

Valea Prahovei
 

Hotelurile si pensiunile de pe Valea Prahovei isi asteapta turistii cu pachete de vacanta cu programe traditionale. Turistii au parte de foc de tabara si pot participa la taierea porcului, la pregatirea si servirea bucatelor traditionale. Cina festiva de revelion include carnaval, focuri de artificii si petrecere cu invitati si DJ. In timpul liber se pot face plimbari cu sania trasa de cai si echitatie. O vacanta de 5 zile costa 1600 lei de persoana.
 

Laponia
 

Laponia este o destinatie de vacanta potrivita nu doar pentru Craciun, dar si pentru Anul Nou. Pasionatii de schi au ocazia sa se distreze pe partiile celei mai mari statiuni de schi din Finlanda, Levi. Iarna polara si spectacolul Aurorei Boreale, safari cu reni sau kusky reprezinta alte atractii in natura. O vacanta de o saptamana costa peste 820 euro de persoana.


Sursa foto: tollyupdate.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea