Vacante

#8 martie #vacanta #oferte #destinatie #turist #turism #bulgaria #egipt #romania

Unde poti merge intr-o mini-vacanta de 8 martie

Luna martie bate la usa si odata cu ea si sarbatorile acestei luni: ziua martisorului si Ziua Femeii, de pe 8 martie. Daca ai vrea ca in acest an sa sarbatoresti aceasta ocazie speciala alaturi de persoana draga tie, atunci ar trebui sa te gandesti la o mini-vacanta de 8 martie. Si daca nu stii inca unde ai putea merge, noi te ajutam cu cateva idei.

In acest an majoritatea agentiilor de turism au scos la vanzare pachete speciale dedicate Zilei Femeii, la preturi atractive. Printre destinatiile propuse pentru turistii care vor o evadare cu aceasta ocazie se afla Egiptul, Bulgaria, Delta Dunarii si statiunile de pe Valea Prahovei.
 

Romania, potrivita pentru o mini-vacanta de 8 martie
 

Pentru un sejur special cu ocazia unei zile speciale iti recomandam si destinatiile din tara noastra.

Sursa foto: Studyinromania.wordpress.comDaca vrei sa incerci o mini vacanta intr-o destinatie “de aur”, atunci ar trebui sa mergi in Delta Dunarii, ar trebui sa stii ca poti alege atat pachete de cazare si masa, cat si numai cazarea la pensiunile si hotelurile din zona.

In cazul in care iti doresti sa mergi la pensiunile din zona, ar trebui sa stii ca preturile pentru week-end-ul dinaintea zilei de 8 martie pornesc de la 220 de lei, pentru trei zile, cu cazare si o cina romantica pentru doua persoane.

Iar daca iti doresti sa vezi Delta intr-o croaziera all-inclusive, ai putea gasi interesanta aceasta oferta, care se adreseaza mai ales grupurilor. Pentru un pachet de patru zile si trei nopti, in care sunt incluse cazarea intr-un hotel plutitor , masa si activitati turistice precum vanatoare, pescuit, activitati de orientare, plimbari cu barca etc., va trebui sa scoti din buzunar aproximativ 350 de lei de persoana.

De asemenea, ai posibilitatea sa evadezi spre statiunile de pe Valea Prahovei, acolo unde preturile pentru un pachet in perioada 5-8 martie este de aproximativ 250 de lei de persoana. In acesti bani va fi inclusa cazarea la pensiune sau vila, micul dejun si in anumite cazuri o cina romantica pentru doua persoane oferita de gazde.

O idee deosebita pentru petrecerea acestei zile este hotelul de gheata de la Balea, acolo unde pentru 2376 de lei vei putea petrece patru zile romantice alaturi de o persoana speciala pentru tine. In acest tarif nu este inclusa si masa, pentru care va trebui sa scoti din buzunar, la restaurantul de gheata, aproximativ 220 de lei pentru un meniu special. Daca aceasta oferta te tenteaza, iti poti rezerva locurile la aceasta adresa.
 

Bulgaria, printre cele mai ofertate destinatii de inceput de primavara
 

Daca vrei sa mergi pe litoralul bulgaresc, atunci ar trebui sa stii ca poti gasi oferte in majoritatea statiunilor din aceasta tara. Preturile pornesc de la 21 de euro de persoana pe noapte, la un hotel de patru stele si ajung pana la 130 de euro pe noapte.

Cele mai multe oferte sunt pentru statiunile Nisipurile de Aur si Sfintii Constantin si Elena , acolo unde poti achizitiona un pachet cu cazare si mic dejun pentru 18 euro pe zi, potrivit acestei oferte mergand pana la 72 de euro pe noapte, potrivit acestei oferte. Poti merge insa si intr-o excursie cu un pachet de 89 de euro de persoana, in perioada 6-9 martie, potrivit acestei oferte. Te vei putea bucura de trei nopti cazare cu mic dejun la un hotel de patru stele, cina festiva si petrecere cu DJ pe 8 martie, acces la piscina interioara, sauna, solar si sala de fitness, darts si masa de tenis precum si un loc de parcare . Va trebui sa adaugi insa la acest pret taxa de statiune, de 6 euro / persoana / sejur si asigurarea medicala.
 

La plaja in Egipt de 8 martie
 

O destinatie care beneficiaza de oferte cu reducere in acest an este Hurghada, acolo unde poti ajunge daca vei plati intre 368 si 1200 de euro pentru un pachet de 8 sau 14 zile. Daca vei pleca cu avionul pe 6 martie, vei putea petrece ziua de 8 martie la plaja, bucurandu-te de un concediu alaturi de persoana speciala pentru tine. Te vei putea caza la hoteluri de trei, patru sau cinci stele si vei beneficia de demipensiune sau servicii all inclusive, in functie de ce preferi. Daca te vor interesa ofertele de aici si aici, vei putea beneficia de un pachet special, care include cazarea si transportul cu avionul si cu gratuitate la taxa de aeroport. Tariful nu include taxa pentru viza, care este de 15 euro pentru o persoana.

Iar daca vrei sa ajungi la Sharm el Sheikh, poti de asemenea sa incerci sa prinzi zborul de pe 6 martie. Vei putea sa te bucuri de un pachet de sapte sau 14 zile pentru preturi incepand cu 500 de euro, potrivit acestei oferte. Vei putea beneficia de un pachet cu gratuitate la taxa de aeroport, de transport, cazare si in functie de ce alegi, demi-pensiune sau all-inclusive.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea