Vacante

#viena #austria #bulgaria #borovets #bansko #predeal #sinaia #romania #destinatie #iarna #300 de euro #oferte

Unde poti merge in aceasta iarna cu 300 euro (I)

Ai vrea sa pleci intr-o scurta vacanta in aceasta iarna si nu stii unde sa mergi? Ai la dispozitie 300 de euro si te gandesti ca ai vrea sa ii investesti in relaxarea ta, fie chiar si pentru cateva zile, in care sa te rupi de grijile zilnice? Turism Acasa.ro iti ofera cateva idei de locuri in care sa-ti petreci vacanta cu mai putin de 300 de euro.

1. Romania
 

In aceasta iarna poti alege statiunile din tara noastra pentru a te relaxa. Daca vrei sa incerci partiile de ski de pe Valea Prahovei sau din nordul Moldovei , atunci trebuie sa stii ca iti vei putea calcula vacanta astfel incat sa te incadrezi intr-un buget cat mai mic. 

Poti merge la Predeal, acolo unde preturile pentru cazarea pentru un sejur de trei zile ajunge la 350 - 400 de lei, pentru cazare si demipensiune, la o vila de trei stele (mai multe detalii aici ) sau, in cazul in care iti doresti sa stai mai multe zile, calculand pretul pornind de la pretul de cazare care oscileaza intre 50 si 150 de lei pe noapte, pentru o camera dubla, in functie de confortul ales. 

Preturile sunt aproximativ aceleasi si in statiunile din jur: Sinaia, Balea, Azuga, Bran sau Poiana Brasov.

De asemenea, poti alege sa mergi sa incerci partiile din statiunile din nordul Moldovei, dar si sa vizitezi locurile din jur. Bucovina si manastirile sale atrage turisti pe tot parcursul anului, si la preturi acceptabile. Un sejur de cinci zile in nordul Moldovei te poate ajunge intre 300 si 700 de lei, in functie de confortul si alegerile pe care ti le doresti.
 

2. Bulgaria
 

Bulgaria este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta pentru romani in ultimii ani. Fie ca merg la schi, in statiunile montane (Borovets, Bansko, Pamporovo ), pe litoral, la Plovdiv sau Sofia, Bulgaria atrage din ce in ce mai multi romani, mai ales prin preturile practicate, care sunt de cele mai multe ori mai mici decat cele din tara noastra.

In aceasta iarna in ofertele agentiilor de turism pentru Bulgaria exista si sejururi care pot fi achizitionate pentru preturi mai mici de 300 de euro. Astfel, pentru cei care vor sa mearga la Bansko sau Borovets , ei pot alege oferte la hoteluri de trei stele, pachetele cu 7 nopti cazare cu mic dejun, abonament la telescaun , echipament de ski inchiriat pentru toata vacanta, respectiv acces la jacuzzi sau bai cu aburi, costa 280 de euro. Pentru mai multe detalii poti da click aici sau aici. In plus, mai poti cauta si alte oferte de iarna in Bulgaria aici.

De asemenea, ar trebui sa stii ca agentiile de turism care pun la dispozitie sejururi in tara vecina mentioneaza faptul ca iti poti rezerva cazare la un hotel bulgaresc pentru preturi cuprinse intre 7 si 40 de euro pe noapte, in functie de zona aleasa si de confortul dorit si de serviciile oferite. Si nu uita faptul ca majoritatea agentiilor de turism iti pot alcatui un pachet de calatorie in Bulgaria, in functie de bugetul pe care vrei sa-l cheltui intr-o astfel de vacanta, dar si de confortul pe care ti-l doresti.
 

3. Austria
 

Aceasta tara este una dintre cele mai cautate destinatii de iarna, nu numai datorita posibilitatilor pe care le ofera pentru practicarea sporturilor de iarna, ci si a locurilor incarcate de istorie pe care le gazduieste. 

Daca vrei sa vizitezi Austria in acest sezon, nu ar trebui sa ratezi Zell am Ziller, Salzburgul, sau Viena, care iarna ofera nu doar posibilitatea de a petrece o seara speciala la Balul Johann Strauss in ajunul Valentine’s Day, ci si ocazia de a vedea un oras incarcat de cultura si romantism

In cazul in care nu vrei sa cheltui prea multi bani pentru un sejur la Viena, ar trebui sa te gandesti din timp la cazare, dar si sa planifici din timp ce vei face in capitala Austriei

Pentru cei care vor sa ajunga in Austria, agentiile de turism din tara noastra ofera pachete specializate, cu o oferta mai extinsa in ce priveste partea de schi

Daca vrei sa scoti din buzunar mai putin de 300 de euro, atunci ai putea alege un sejur la Carinthia, acolo unde pentru 235 de euro/persoana vei primi sapte nopti de cazare cu servicii pentru masa in regim all inclusive, potrivit acestei oferte, ori un sejur la Zeel am Zee, pentru preturi pornind de la 149 de euro de persoana, potrivit acestei oferte. Mai poti alege insa si o vacanta scurta la un centru spa , acolo unde pentru preturi pornind de la 158 de euro de persoana, primesti un pachet de trei zile, cu doua nopti cazare si demipensiune, potrivit acestei oferte.

Insa poti opta si pentru un numar de nopti si servicii alese de tine, pentru care trebuie sa stii ca preturile variaza intre 25 si 75 de euro pe noapte, pentru o persoana, in functie de tipul de cazare si locatia alese.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea