Vacante

#paste #oferte de vacanta

Unde plecam de Paste

Pentru cei care nu au apucat inca sa-si aleaga destinatia de vacanta, mai exista oferte la agentiile de turism. Preturile variaza, cele mai mici incepand cam de la 150 de euro. Cele mai scumpe depasesc 1000 de euro de persoana.

Intreaba agentia amanunte despre cina speciala de Paste. Unele oferte o au inclusa, insa majoritatea o pun la dispozitie optional si contra-cost.

Paste la plaja in Gran Canaria

Daca ai pofta de plaja, in perioada sarbatorilor de Paste poti merge in insula Gran Canaria. Se afla in Oceanul Atlantic , la o distanta de 210 km de Africa. Cele mai cautate statiuni sunt Las Palmas, San Augustin, Playa del Ingles si Maspalomas. Un sejur de o saptamana te costa 1165 euro in camera dubla. Pachetul include cazarea cu demipensiune, transport cu avionul , transferul si asistenta turistica. Gasesti si oferte de 700 de euro la hoteluri de 3 stele. Pentru taxa de aeroport mai trebuie sa pregatesti cam 125 euro. thassos grecia

Paste in thassos , Grecia

Un pachet de 4 nopti in Grecia costa 149 euro + 299 lei de persoana. Pachetul include transport cu autocarul, cazarea cu mic dejun la hotel de 3 stele, insotitorul de grup, un tur panoramic Kavala si o excursie. Vacanta iti da posibilitatea sa ajungi la principalele obiective turistice ale zonei, Manastirea Arhanghelului Mihail, Sfantul Cui, satul traditional macedonean Panagia cu Biserica Fecioarei Maria, plaja Golden Beach, Philippi-Alistrati, locul de predicare a Bibliei de catre Sfantul Pavel, etc.

Paste la Roma

Pe langa Israel, Roma reprezinta alta destinatie cautata in perioada Sfintelor Sarbatori de Paste. Turistii au ocazia sa viziteze Vaticamul si sa asiste la una dintre slujbele sustinute de Papa, chiar daca nu este neaparat cea din seara de Paste. Un sejur de 5 zile te costa 330 euro de persoana. Pachetul include cazarea la un hotel de 4 stele, cu mic dejun. Transportul si masa festiva nu sunt asigurate.

Paste in Malta

Daca vrei sa-ti petreci Pastele pe malul marii, vei plati cam 30 de euro pe zi la un hotel de 4 stele. Un pachet 4 nopti de cazare cu mic dejun ajunge la 570 euro, in care este inclus si transportul charter, transferul si asistenta turistica. Ai ocazia sa faci excursii optionale in Siciliei, 120 euro de persoana, la Grota Albastra, 30 euro, Insula Calypso, 80 euro, Valletta, 45 euro de persoana. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea