Vacante

#tunisia #hammamet #egipt #hurghada #sejur #turcia #marmaris #all inclusive #bed-breakfast #antalya #creta #londra #castel #catedrala #obiective turistice

Unde mergem in vacanta din iulie

Cei care se pregatesc pentru vacanta de vara si doresc sa plece undeva in luna iulie, mai au inca posibilitatea sa gaseasca oferte atragatoare ca pret in tarile cele mai solicitate de catre romani.

 

Sejururile de o saptamana pe litoralul strain au adesea tarife mai avantajoase decat cele de pe litoralul romanesc si includ in plus transportul cu avionul. Cele mai ieftine incep de la 300 si ceva de euro, chiar si pentru hoteluri de 4 si 5 stele.

 

Zephir Tunisia Sejur pe litoral in Tunisia

 

Sejururile tunisiene au preturi la fel de atragatoare ca de obicei, Tunisia fiind una dintre tarile cele mai prezente in cataloagele agentiilor de turism, pentru toata perioada anului. Daca la hotelurile de 4 stele din Romania o camera depaseste 120 euro pe noapte, in Tunisia un sejur de o saptamana costa intre 329 si 499 euro de persoana. In Hammamet, un sejur la 5 stele costa in iulie 2008 intre 399 si 489 euro de persoana.

 

Pachetul include zbor cu avionul charter, cazare si demipensiune, transferul de la aeroport si asistenta turistica in limba romana. Se recomanda asigurarea storno, care reprezinta 1.5% din tariful total. Se mai platesc 95 euro de persoana pentru taxa de aeroport si 5 euro pentru cea de rezervare.

 

Hurghada hotelSejur pe litoral in Egipt

 

Daca optam pentru o saptamana de cazare in Hurghada, platim de la 319 euro de persoana (oferta de cazare la 3 stele cu demipensiune). Intr-un complex de 5 stele, pretul nu depaseste 510 euro de persoana, cu all inclusive . Pentru copii, preturile sunt de aproximativ 209 euro, reducere valabila pentru copiii care stau in camera cu doi adulti. In suma totala a sejurului sunt incluse biletul de avion, transferul, cazarea si masa conform ofertei, asistenta si ghidul turistic. Alte cheltuieli suplimentare vin din taxa de aeroport, 80 euro de persoana, de viza (15 euro), de rezervare (5 euro), asigurarea storno (1.5% din tariful total).

 

Marmaris hotelSejur pe litoral in Turcia

 

In Marmaris , sejururile din iulie costa intre 527 si 607 euro de persoana. Oferta propune un sejur de 7 nopti cu all inclusive, la un hotel de 5 stele. Pentru 3 stele cu Bed&Breakfast, oferta e intre 301 si 338 euro de persoana, in camere duble. Pentru Antalya, acelasi sejur in iulie costa de la 606 euro de persoana, pachet ultra all inclusive intr-u hotel de 5 stele. Daca optezi pentru varianta Family Room, preturile urca la 808 euro.

 

HERSONISSOSSejur pe litoral in Creta

 

In Creta gasesti hoteluri de la 2 la 5 stele si oferte de la cazare cu mic dejun, pana la all inclusive. Un sejur de o saptamana costa 420 euro de persoana, cazare cu demipensiune intr-un hotel de 4 stele. Daca nu te intereseaza toate mesele si vrei un program mai liber, opteaza pentru sejururile cu mic dejun. Pentru 3 stele, un astfel de sejur ajunge la 475 euro de persoana, cu loc in camera dubla. In pachete sunt incluse transportul cu avionul cursa charter, transfer aeroport, 7 nopti de cazare cu regimul de masa ales si asistenta turistica in limba romana.

 

Londra panoramaCircuit londonez in iulie 2008

 

Daca te gandesti sa-ti petreci vacanta de vara in marile capitale europene, alege un circuit. Gasesti astfel de oferte pentru mai multe tari, sau pentru o singura tara sau oras. In Londra, o excursie de 6 zile in luna iulie costa 425 euro de persoana. Programul include transport cu avionul, cazari in hoteluri de 3 stele cu mic dejun continental , autocar si ghid roman. Alte taxe (aeroport, ghid local, transfer, comision) ajung la 175 euro de persoana. Se viziteaza Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala St. Paul, Big Ben. Optional, se mai pot vizita alte obiective turistice precum British Museum sau muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud. Pentru Castelul Windsor se plateste aproximativ 10 euro de persoana si tot atat pentru o excursie la Greenwich cu vaporasul pe Tamisa.


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea