Vacante

#vacante 1 mai #grecia #tunisia #bulgaria #litoral romanesc #tarom

Unde mergem de 1 Mai

Imediat dupa Paste, o noua escapada de weekend este minivacanta de 1 Mai. Operatorii de turism propun sejururi scurte in tara si peste hotare, la preturi atractive. Daca nu ti-ai facut inca planuri, iti prezentam in continuare cateva optiuni pentru o minivacanta de 1 Mai, in Romania si in strainatate.

Pentru vacanta de 1 Mai, operatorii de turism preconizeaza vanzarea unui numar de 70.000 de pachete, pe plan intern, conform Wall Street. In ceea ce priveste destinatiile externe, cele mai cautate vor fi Tunisia, Grecia, Turcia si Bulgaria, unde numarul pachetelor vandute ar putea ajunge la 20.000.

Litoralul romanesc si-a inceput activitatea

Dupa ce a fost inaugurat sezonul, odata cu zilele libere de Paste si a atras in jur de 10.000 de turisti, litoralul romanesc continua sa fie promovat si in perioada imediat urmatoare.

Cei care doresc sa ajunga de 1 Mai la Marea Neagra, au de ales intre numeroasele tipuri de pachete, de la cele care includ numai cazarea cu mic dejun la cele all inclusive. Pentru un sejur de 3 nopti platesti 537 lei, conform agentiei Laguna Tour. Oferta asigura cazarea in camera dubla cu all inclusive, intr-un hotel de 4 stele din Mamaia. 

Oferte ieftine peste hotare, pentru vacanta de 1 Mai

Rhodos ruineMinivacanta de 1 Mai vine cu oferte accesibile, in destinatii precum Bulgaria, Tunisia sau Grecia. Pentru ca este vorba despre sejururi de scurta durata, preturile nu urca mult. Al doilea motiv pentru care platim mai putin este pretul de primavara, mult mai mic decat cel pentru o cazare in plin sezon estival.

• Bulgaria. Pentru o minivacanta peste hotare, poti merge intr-un hotel de 5 stele din Bulgaria. La Nisipurile de Aur, hotelurile de lux au preturi accesibile si servicii de calitate, iar in timpul liber poti face excursii in imprejurimi. Mai multe detalii despre Nisipurile de Aur gasesti aici. O camera costa de la 24 euro pe noapte, pentru sejururile de 2 si 3 nopti sau 23 euro pe noapte, pentru cele de 4, 5 sau 7 nopti, conform tarom.ro .

• Tunisia. Tunisia ramane si anul acesta in topul celor mai ieftine vacante. O saptamana in turism . Pachetul asigura 7 nopti de cazare cu demipensiune, intr-un hotel de 3 stele din Sousse , transportul cu avionul (cursa charter), transferul de la aeroport si asistenta turistica.

Sousse hotelAflat in partea central-estica a Tunisiei, orasul Sousse gazduieste o gama diversificata de resorturi. Clima de tip mediteranean face zona ideala pentru vacantele pe litoral. In timpul liber, se pot vizita siturile arheologice si muzeele care ilustreaza lunga istorie a regiunii, de peste 3000 de ani.

• Grecia. Cea mai mare dintre Insulele Dodecaneze ale Marii Egee, Rhodos este cunoscuta si sub numele de Insula Soarelui. Vegetatia bogata, clima blanda si amestecul de aer modern, bizantin si medieval face din Rhodos o destinatie foarte atractiva pentru amatorii de soare si plimbari. Candva, aici se afla Colosul din Rhodos, una dintre Cele 7 Minuni ale Lumii Antice, astazi disparut. In schimb, Orasul Vechi din Rhodos inca mai exista si astazi face parte din patrimoniul mondial UNESCO.

O vacanta in Rhodos costa 339 euro de persoana, la sfarsit de aprilie si inceput de mai, conform agentiei Infinity Travel . Pretul asigura biletul de avion (cursa charter) transferul de la aeroport, 5 nopti de cazare intr-un hotel de 5 stele cu demipensiune si asistenta turistica. In pachet sunt incluse reduceri pentru copiii cu varste mai mici de 2 ani.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea